Sözleşmem 31 Mayıs'ta sona eriyor!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa düzenlenen iftarda yerel basında görev yapan spor muhabirleriyle bir araya geldi.

Sözleşmem 31 Mayıs'ta sona eriyor!
banner127

Çapa yenilen iftar yemeğinin ardından kısa bir basın açıklaması yaptı. Tecrübeli antrenör toplantıda özetle, " Hikayesi bol bir sezondu. Sezon sonunu kazasız belasız tamamlamayı başardık. Sadece bir maçımız kaldı. Geçirdiğimiz süreci az çok hepiniz biliyorsunuz. Ne yaşadıysak hep beraber yaşadık. Hepimizin ortak sevdası Eskişehirspor. Kulübümüz bugün ligde kaldıysa benim değil tüm Eksişehir'iin başarısıdır.

Eskişehirspor'a daha çok katkıda bulunmak isterdim. Daha büyük başarıları yakalamak isterdik. Ama şartlar bize bugüne kadar mevcut koşullar ile getirdi. Sadece saha içi ile değil saha dışında da çok mücadele ettik. Ben sadece sahanın içerisi ile ilgilenmek isterdim ama yapılması gereken bazı şeyleri yapacak kimseler olmayınca biz ilgilenmek durumunda kaldık. Ümit edelim Eskişehirspor'un geleceği çok güzel olsun. Eskişehirspor ne kadar iyi noktalara gelirse hepimiz mutlu oluruz.

Kırdığım, üzdüğüm kimse varsa hakkını helal etsin. Benden yana helaldir. Futbol bu. Gelecek bizlere ne gösterir bilemeyiz. Sözleşmem 31 Mayıs tarihinde sona erecek. Kulübümüz bir kongre sürecinde. Yeni oluşacak yönetim belki benimle çalışmak istemeye bilir. Futbolun içerisinde olan şeyler bunlar. Ben her zaman Eskişehirspor'un yanındayım. Duygularımızı ve düşüncelerimizi her zaman Eskişehirspor ile seve seve paylaşırız. Eskişehirspor'un böyle bir sezonu tekrar yaşama lüksü yok. Ben geride bırakmaya hazırlandığımız sezonu ne tekrar yaşamak isterim, ne de Eskişehirspor'un tekrar yaşamasını isterim.

Eskişehirspor'da görev aldığımız sürede teklif aldım ama hiçbir zaman burayı yarı yolda bırakmayı düşünmedim. Eskişehirspor'u sezon sonuna kadar bırakmayacağım diye söz verdim ve bu sözümü de tuttum. Bu camiayı yarı yolda bırakıp başka bir takımla anlaşmak bize yakışmazdı" dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2019, 01:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30