Tehlike büyük, acil önlem şart!

Eskişehirspor’da yönetime talip olan ekipler çıkıp ara transfer sezonunda transfer yasağını kaldıracağız diyor ancak camianın pek de bilmediği bir gerçek günbegün yaklaşıyor.

Tehlike büyük, acil önlem şart!
banner127

Siyah Kırmızılı camia takımlarının sportif başarı yakalamasını beklerken, bir de kongre süreci ile ilgilenmek zorunda kaldı. Osman Taş ve ekibinin beklentileri karşılayamaması, oyuncuların maaşlarını alamaması, gerekli desteklerin sağlanamaması derken yine bir kongre sürecine girildi. 

Kulübe üye bile olmayanların adayız diye basın açıklamaları yapadursun FIFA’da bulunan bir dosyada yaşanan gelişmeler oldukça can sıkacak gibi duruyor. 27 Ağustos 2019 tarihinde FIFA’dan Eskişehirspor’a gönderilen resmi yazıda Arjantinli futbolcu Rogelio Funes Mori’ye ödeme yapılması gerektiği aksi takdirde kulübe kesinleşmiş transfer yasağı uygulanacağı bildirilmişti. FIFA  Eskişehirspor kulübüne de 6 Eylül 2019 tarihine kadar da süre vermişti. Ancak Osman Taş yönetimi bu konuda herhangi bir ödeme yapamadı. 

Düzenlenen bir basın toplantısında Başkanvekili Mustafa Topkaya“FIFA’da önemli bir Funes Mori dosyası var. 122 bin 850 Euro, yüzde 5 faizi ve 15 bin İsviçre Frankı ödememiz gerekiyor. Aksi takdirde kesinleşmiş transfer yasağı ile karşı karşıya kalabiliriz” demişti.

6 Eylül 2019 tarihinin üzerinden 20 gün gibi bir süre geçmiş durumda. FIFA’nın bu tarz dosyalarda 30 gün gibi bir süre beklediği ve sonrasında cezayı uyguladığı tahmin ediliyor. Yani Eskişehirspor kulübü adına 10 gün içerisinde bu dosyaya ödeme yapılmaz veya tekrar yapılandırılmazsa ne yazık ki kesinleşmiş transfer yasağı gelecek. Bu karar resmi olarak çıktıktan sonra Eskişehirspor yönetimi borcun tamamını ödese bile transferi açamayacak. 

28 yaşındaki oyuncunun Eskişehirspor’dan toplamda 270 bin Euro + faizler şeklinde bir alacağı bulunuyor.
 

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2019, 01:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bulut Özdemir
Bulut Özdemir - 5 yıl Önce

Yazık çok yazık es-es bunları hak etmiyor

Es esli
Es esli - 5 yıl Önce

Böyle çakal futbolcuyu kim getiŕdiyse o çıkıp açıkça borcunukapasin

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30