Transfer yasağı konusunu çözeceğiz!

Geçtiğimiz günlerde Adnan Sevim ve beraberindekiler yönetime talip olduklarını açıklamış, Eskişehirspor yönetimi de 3 Eylül tarihinde kongre kararı almıştı.

Transfer yasağı konusunu çözeceğiz!
banner127

Adnan Sevim'den yeni ve önemli açıklamalar geldi...

Yenigün Gazetesinden Murat Dağtekin'e konuşan Adnan Sevim vermiş olduğu röportajda özetle şu ifadeleri kullandı;

“Biz halen göreve talibiz. Eskişehirspor taraftarlarının içerisinde olduğu durumu anlayışla karşılıyorum. Bir takım vaatler ile yönetime talip olanları tanımadıkları için böyle eleştiriler yapmalarını gayet normal karşılıyorum. Özellikle sosyal medyada hakkımda yapılan eleştirileri anlayışla karşılıyorum. Ben TFF temsilcisiyim. Türkiye’de birçok stadyumda fotoğraflar çektirdim ve paylaştım. İçlerinden biri sosyal medyada sıkça konuşulmuş ama o görselde çektirdiğim fotoğraflardan sadece bir tanesi. Ben bir Eskişehirspor taraftarıyım. Lütfen kimse benim ne kadar Eskişehirspor sevdalısı olduğumu sorgulamasın. Ben ve diğer ekip arkadaşlarım Eskişehirspor’un geleceğini kurtarabilmek adına sistem olarak bu göreve talibiz.  Taraftarların kafasında bir takım soru işaretleri olabilir. Bu da gayet normal.

Eskişehirspor iyi bir kadroya sahip ancak güzel günlerin daha kısa zamanda gelmesi için çok daha iyi bir kadroya sahip olmamız gerekiyor. Bu doğrultuda Ocak ayına kadar, en geç Ocak ayında transfer yasağı konusunu çözmemiz gerekiyor.

Eskişehirspor en son tribünlerden gelen insanlar tarafında yönetildi. Çoğu yöneticiyi şahsen tanıyorum. Tribünlerden gelen insanların bu kadar yüksek borçlu bir kulübü yönetebilmesi çok zordur. Eskişehirspor taraftarının öncelikli yeri tribündür. Kulübün elbette sahibi Eskişehirspor taraftarıdır. Bu sebeple kulübe üyelik ücretini 20 TL yaparak insanların üye olabilmelerini sağlayacağız. Yıllık da 20 TL gibi aidat ücreti ile kulüpte resmi olarak söz sahibi olabilecekler. Eskişehirspor camiasının ne kadar büyük olduğunu futbol camiasına göstermemiz gerekiyor. Maça giriş bilet ve kombine bilet fiyatlarını da TFF’nin belirlemiş olduğu en düşük miktarlar ile satışa sunacağız. Eskişehirspor’un maçları dolu tribünleri ve eşsiz taraftarıyla çok daha güzel. 

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2019, 11:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet gümüş
ahmet gümüş - 5 yıl Önce

adnan hocam üniversiteden tanıdığım hocalığımı yapan birisidir.hocalığı ile kişiliği ile adam gibi adamdır.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30