Tugay Kerimoğlu Eskişehir'e geldi

Görev gelir gelmez yoğun bir tempo ile çalışmalara başlayan Osman Taş başkanlığındaki Eskişehirspor yönetimi teknik adam için ilk görüşmeyi geçtiğimiz sezon takımı ligde tutun Fuat Çapa ile yapmıştı. Çapa ile bazı konularda anlaşamayan yönetim alternatif isimlere yöneldi.

Tugay Kerimoğlu Eskişehir'e geldi
banner127

Fuat Çapa ile yeni sezon için anlama sağlayamayan  Eskişehirspor teknik adam için Tugay Kerimoğlu ile görüşmelere başladı. İlhan Palut’da listede.  Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor yönetimi ilk olarak teknik heyet sorununu çözmek istiyor.

Başkan Osman Taş’ın yeni teknik adam için bombasının daha önce de görüşme yaptığı Tugay Kerimoğlu olduğu öğrenildi. 49 yaşındaki Tugay hocanın akşam saatlerinde Eskişehir’e gelerek yönetim ile masaya oturduğu sızan haberler arasında.  Diğer bir alternatif ise İlhan Palut.

Başkan Osman Taş yeni teknik adam için Tugay Kerimoğlu ile görüşmelere başladı. Uzun yıllar Galatasaray’da oynayan ve ardından Glasgow Rangers ve Blackburn Rovers formalarını giyen Tugay Kerimoğlu ardından Manchester City A2, Galatasaray (A2 , Yrd. Antrenörü), Blackburn Rovers (Maç Analisti), Türkiye U20 MilliTakımı Genel Koordinatörü, Galatasaray’da da yardımcı antrenörlük ve Şanlıurfaspor’da da teknik adam olarak görev yaptı.  Osman Taş’ın daha önce görüşme yaptığı Kerimoğlu ile dün akşam saatlerinde Eskişehir’de yine bir araya geldiği öğrenildi.  49 yaşındaki Tugay Kerimoğlu’nun ekibinde yardımcı antrenör olarak Tuncay Şanlı’nın da ismi geçiyor. (İstikbal Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2019, 21:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30