Yönetim kurulumuz çalışıyor

Radyospor'da Salim Manav'a bağlanan Eskişehirspor Sportif Direktörü Murat Daldık, "Transfer tahtasının açılması konusunda yönetim kurulumuz çalışmalarını yapıyor. Gerekli duyurular zamanı gelince kamuoyu ile paylaşılacaktır." 

Yönetim kurulumuz çalışıyor
banner127

Radyospor'da Salim Manav'a bağlanan Eskişehirspor Sportif Direktörü Murat Daldık programda şu ifadeleri kullandı;

“Daha önce Adanaspor, Şanlıurfaspor, Sivasspor, Antalyaspor, Sakaryaspor takımlarında çeşitli görevlerde bulundum. Şu anda da Eskişehirspor’da görev yapıyorum. Eskişehirspor çok büyük bir camia. Hedefimiz ligde kalmak. Bu takımın bu sezon ligde kalması gerekiyor. 22 Ekim tarihinde göreve gelmiştim. 1 ayı geçti. Belirlediğimiz hedef doğrultusunda da kulüpte bulunan herkes kendi kulvarında görevlerini yerine getirmeye çalışıyor. Transfer tahtasının açılması konusunda yönetim kurulumuz çalışmalarını yapıyor. Gerekli duyurular zamanı gelince kamuoyu ile paylaşılacaktır. 

Ben göreve geldiğimde Mevlüt Çelik pozitifti. Geçen hafta da yapılan testlerde Melih Ağa ve Yardımcı Teknik Direktörümüz Hasan Kemal Özdemir’in testleri pozitif çıktı. Covid-19 konusunda oldukça titiz davranıyoruz. Futbolculara gereken uyarılar yapıldı. Nasıl davranmaları gerektiğini biliyorlar. 

İlhan Var hocamız bugünlere kendini çok iyi yetiştirerek gelmiş. Yardımcı antrenörlük günlerini öğrenerek geçirmiş. Çok iyi bir ekibi var. Birlik beraberlik içerisinde oldukça güzel bir şekilde çalışıyorlar. Bu çalışmaların da meyvelerini çok kısa bir süre içerisinde alacağımıza inanıyorum. 

Buğra Çağlıyan ve Bilal Ceylan’ı Lille takımının takip ettiği bizimde kulağımıza geldi. Şuan için bizimle ciddi olarak temasa geçen olmadı. Yerli kulüplerden oyuncularımızı takip eden kulüpler var. Herhalde ilerleyen günlerde bir şeyler olur diye düşünüyoruz. Kulübümüz ciddi bir borç yükü ile karşı karşıya. Bu borcu azaltabilecek çalışmaları yönetim kurulumuz gerçekleştiriyor. Yeri ve zamanı gelince kamuoyu ile paylaşacaklardır.”
 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2020, 02:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30