Yusuf Şimşek'ten Eskişehirspor yorumu

Yusuf Şimşek, "Eskişehirspor ve Ankaraspor düşme adayı olarak gözüküyor. Bursaspor ve Balıkesirspor’un da transfer yasağı var ama düşeceklerini düşünmüyorum." dedi.

Yusuf Şimşek'ten Eskişehirspor yorumu
banner127

Geçtiğimiz sezon Balıkesirspor’un Teknik Direktörlüğünü yapan Yusuf Şimşek katıldığı radyo programında TFF 1.Lig’i değerlendirdi. Süper Lig’e çıkabilecek yorumları değerlendiren Yusuf Şimşek daha sonra ligin alt sıraları için de konuştu. 

Yusuf Şimşek şu ifadeleri kullandı;

“Eskişehirspor ve Ankaraspor düşme adayı olarak gözüküyor. Bursaspor ve Balıkesirspor’un da transfer yasağı var ama düşeceklerini düşünmüyorum. Henüz ligin başındayız. Gelecek için şimdiden konuşmak çok doğru olmaz. Bekleyip göreceğiz.

Eskişehirspor ülkemiz için çok önemli bir futbol kenti. Çok ateşli bir taraftar topluluğuna sahipler. Eski bir başkanın alacaklı olan futbolculara yüzde 25’lik bir teklif yaptığını ve süre verildiğini duydum. İnşallah alacaklı oyuncular anlayış gösterir ve kulübün önü açılır.”
 

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2020, 13:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Furemen
Furemen - 4 yıl Önce

Adam doğru konuşmuş.

mehmet ali ozmen.
mehmet ali ozmen. - 4 yıl Önce

eksi puan cezaları ligin kaderini belirler.bursa,akhisar bu yıl düşme adayları.adana,bolu bu yıl da kötü.menemen,giresun geçen yılki gibi değiller.AKP,giresundaki selzedelere 15 trilyon yardım etti.giresunspor a şu durumda hiç yardım etmez.zira,altınordu geçen seneden daha kötü.futbolcularini sattılar.tecrubesizlerle oynuyorlar.altinorduyu geçen yıl yenmiştik.bu yıl da yeneriz.bu nedenlerle yusuf şimşeğin görüşlerine katılmıyorum.bursanin borcu,eses in borcunun 2,5 katı.bursaya para aktarılmasına ne eses,ne de diğer takımlar müsaade etmez.ilk hafta a.demir,bursanin havasını aldı.bursaya para aktarilmazsa,ciddî düşme adayıdır.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30