Sektör İnşaat firmaları
Yayınlama Tarihi 09 Mayıs 2019
Telefon 0216 498 89 81
Resmi Web Sitesi https://www.fakro.gen.tr
Tüm ürün yelpazemiz, derin kaymaya karşı dayanıklı basamaklar gibi birçok güvenlik özelliğine sahiptir. Çatı merdiveni mümkün olduğunca kolay ve güvenli bir şekilde sığmanıza yardımcı olacak montaj talimatlarıyla birlikte gelir. Merdiven alanının tavan kapağı boyutunu, tabandan tavana yüksekliğini ve çatıdaki kullanılabilir alan miktarını bilmek, doğru oturumu sağlamak için tüm önemli önlemlerdir. Ayrıca daha küçük çatı kapakları için uygun bir dizi kayar merdiveni var. Ancak bunlar çatı katınızda daha fazla yer kaplar.

Katlanır, teleskopik ve konser aralıklarımız kapalı olduğunda fazla yer kaplamaz. Dezavantajında, daha büyük olan bir büyük çatı penceresi kapağı açıklığı gerektirirler, çünkü çatı katındaki kapağın üstüne otururlar. Katlama ürün gamımız, doğrudan tavan boşluğuna monte edilebilen bir tavan kapağı ile birlikte gelir. Katlama serimizle birlikte verilen kapak, mevcut dekorunuza kolayca ödünç verilebilmesi için beyaz melamin ile kaplanmıştır.

Ayrıca yangına dayanıklı kapaklar da veriyoruz ve üst düzey ürün gamımızın çoğu tavan kapağında büyük miktarda yalıtım olacak şekilde tasarlanmıştır. Enerji verimliliğinin önemli olduğu birçok insanın bulunduğunun ve yalıtım katsayılarının ilgili serideki teknik özellikler arasında gösterildiğinin bilincindeyiz. Bu alüminyum çatı merdiveni, üst üste binen iki kayar bölümden uzanarak erişim için aşağıya indirilecek olan çatının iç kısmına yapıştırılmış olan mükemmel bir çatı erişim çözümüdür.

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30