Bu mücadeleden başarı ile çıkacağız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, koronavirüse ilişkin "Hep birlikte bu mücadeleden başarıyla çıkacağız" ifadelerini kullandı. Soylu, 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajında ise "Emek bizim için kutsaldır" dedi.

Bu mücadeleden başarı ile çıkacağız
banner127

İçişleri Bakanı Soylu, Ağrı Güvenlik Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. 

Bakan Soylu, koronavirüs pandemisine ilişkin "Hep birlikte bu mücadeleden başarıyla çıkacağız" dedi ve şunları söyledi: 

"Bir arkadaşım dün koronavirüsten kaybettim. Çocukluğumuzdan beri beraberiz. Bu işin telafi edebilecek bir tarafı olsa, hep birlikte telafi edelim. Bir buçuk yıldan beri çocuklar okula gidemiyor, camilerde saf düzenimiz değişti. Bunun hala tezviratını yapanlar var. Yapmayın artık ya...

Çocuklarımız üniversiteye gidemedi. Bir tecrübemiz oldu. Bilim Kurulu'nun tecrübeleri oldu. Hakikaten yapmayın ya. Allah razı olsun vatandaşımızdan, hep birlikte bu mücadeleden başarı ile çıkacağız. Önce sabır, sonra bayram... Tedbirlere uyalım, çocuklarımız okula rahat gitsinler."

1 Mayıs 1 Mayıs İşçi Bayramı ile ilgili de açıklama yapan Soylu, "Emek bizim için kutsaldır. Pandemi nedeniyle 1 Mayıs'ı bugün kutlayamıyoruz. Emekçilerimize, sendikalarımıza ayrı ayrı bu anlamlı günün tekrar kutlu olmasını diliyorum. Nice 1 Mayıslarda huzur içerisinde kutlanmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. 

 

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2021, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30