FETÖ'ye savaş açan şahsım ve AK Parti'dir

Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’deki AK Parti Grup Toplantısı’nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

FETÖ'ye savaş açan şahsım ve AK Parti'dir
banner127

Erdoğan, "Bu ülkede FETÖ'yü terör örgütü olarak ilan edip, ona savaş açan; şahsım ve AK Parti'dir. FETÖ ile amansız bir savaş tutan 2010 itibarıyla biziz." dedi.

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kürsüden sert sözlerle yüklenen Erdoğan "15 Temmuz gecesi bir tek kişi FETÖ'nün özel ilgisine, himayesine, korumasına mazhar olmuştur, o da Kemal Kılıçdaroğlu'dur" açıklamasında bulundu.

Konuşmasında Gezi davasındaki beraat kararlarına sert tepki gösteren Erdoğan, "Olaylar sivil kalkışma halini almıştı! Bir manevrayla dün beraat ettirmeye kalktılar" şeklinde konuştu.

Ayrıca Erdoğan, "Gezi olayları, tıpkı askeri darbeler, muhtıralar, terör örgütlerinin saldırıları, FETÖ'nün 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimleri gibi devleti, milleti hedef alan alçak bir saldırıdır" ifadelerini kullandı. Öte yandan Başkan Erdoğan'dan İdlib harekâtı mesajı da geldi ve "Bir gece ansızın gelebiliriz. Harekât an meselesidir!" dedi.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

Manisa'daki dünkü depremden dolayı tüm vatandaşlarıma geçmiş olsun diliyorum.

FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmaları hala sürdürülmeye çalışıldığını görüyoruz. Bu ülkede FETÖ meselesinin çok eski derin sosyal, ekonomik ve kültürel sebeplerinin olmadığını bilmeyen yoktur. FETÖ'yü terör örgütü olarak ilan eden ve ona karşı savaş başlatan şahsım ve AK Parti'dir.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2020, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30