Maksatlı yorumların tamamı yalandır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, görevden uzaklaştırılan kaymakamlara yönelik FETÖ iddialarını yalanladı.

Maksatlı yorumların tamamı yalandır
banner127

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, aralarında kaymakam ve vali yardımcılarının da olduğu görevden uzaklaştırma kararı hakkında ilk kez konuştu.

O isimlerin kendi döneminde ve pişmanlık olduklarını dile getirdikleri için atandığı iddilarına sert sözlerle tepki gösteren Soylu, "Burada tekrar söylüyorum. 15 Temmuz'u kim unutarak işlem yapıyorsa, o haindir. Bizim bunu unutmamız mümkün değil" dedi.

"Görevden alınan kaymakamlarla ilgili hem eksik ve yanlış bilgi ile yapılan hem de maksatlı yorumların tamamı yalandır" ifadelerini kullanan Bakan Soylu, şunları kaydetti:

"Birtakım kötü niyetli insanların ifade ettiği gibi yeni kaymakamlar değil. Bunların tamamı 10-12 yıldır görev yapan isimler. Burası İçişleri Bakanlığı, gelişigüzel işlem olmaz. Bazı mahviller yaşanan bu gelişmeyi yeni atanan kaymakamlar içinde FETÖ'cü tespit edildiği ve nedamet getiren FETÖ'cülerin tekrar atandığı şeklinde bir gündemde tutarak, saçma iddialarına dayanak tuttular. Hem eksik ve yanlış bilgi ile yapılan hem de maksatlı bu yorumların tamamı yalandır."

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2020, 18:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30