Vatandaşın notunda yanlışlık olmaz

Süleyman Soylu: “Şu an İstanbul’da ve Ankara’da vatandaşlar yerel idareleri izliyor. Neler yapıyorlar, neler ortaya konuluyor halk zamanı gelince değerlendirecek. Halkımız 2023 seçimlerinde seçimini net bir şekilde ortaya koyacaktır.”

Vatandaşın notunda yanlışlık olmaz
banner127

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu BBN Türk TV'de Talat Atilla ve Tamer Korkmaz'ın konuğu oldu.

Seçimlerin 2023 yılında yapılacağını hatırlatan Süleyman Soylu,”Şu an İstanbul’da ve Ankara’da vatandaşlar yerel idareleri izliyor. Neler yapıyorlar, neler ortaya konuluyor halk zamanı gelince yine değerlendirecek” dedi. Seçimler ile alakalı açıklamalarına devam eden Soylu, “Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul Belediye Başkanlığından gelmiş birisi. İstanbul’un binlerce sorununu çözmüş bir vizyon sahibi bir liderdir. Yapılan hizmetler ortada. İstanbul’u santralize etti. Ortaya şehir ve hayat vizyonu koydu. Halk, vatandaş her şeyi iyi görür ve iyi değerlendirir. Vatandaşın notunda yanlışlık olmaz. Vatandaş kendisini en iyi yönetecek olana oy verir. Ülkemizdeki en büyük hakem halktır. Halkımız 2023 seçimlerinde seçimini net bir şekilde ortaya koyacaktır” ifadelerini kullandı.

‘Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu çok sağlıklı görmüyorum’ diyen İçişleri Bakanı “Bir taraftan tezkereye hayır deyip bir taraftanda ‘kandili yerle bir edeceğim’ nasıl diyebiliyor ben anlamıyorum. Kandilin nasıl yerle bir edilebileceğini biz size gösteririz ancak bunun için sınır ötesi harekata ihtiyaç var.” dedi.

10 büyükelçinin, tutuklu Osman Kavala'ya ilişkin açıklamalarına tepki gösteren Soylu muhalefet partilerinin konuya sessiz kaldığını ifade etti. Konu ile alakalı olarak yorumlarını belirten İçişleri Bakanı, “Bizim milletimizi hakkını hukukunu savunur, sözünü de sakınmaz. Ben halkın içerisinde olan bir bakanım. Türkiye’nin dört bir yanına gidiyorum. Siyaset sorumluluk gerektirir. 10 tane büyükelçi bu ülkeye ültimatom verecek. Çıkıp muhalefettekiler tek kelime etti mi? Siz duydunuz mu? Konuştular da ben mi kaçırdım” ifadelerini kullandı.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30