Diploması olmayan Metin Hara'ya şok!

Kişisel gelişim kitaplarıyla ve Adriana Lima ile birlikteliğiyle tanınan Metin Hara'ya 'yetkisiz hekimlik' suçundan dava açıldı. Metin Hara, diploması olmadığı halde kendisine doktor süsü verdiği gerekçesiyle ihbar edildi. Adriana Lima'nın eski sevgilisi Türk yazar Metin Hara'nın 6 ay hapsi istendi. 37 yaşındaki Metin Hara'nın iş yeri de mühürlendi.

Diploması olmayan Metin Hara'ya şok!
banner127

Adriana Lima ile birlikteliğiyle gündeme gelen ve kişisel gelişim kitaplarıyla tanınan Metin Hara'nın hapsi isteniyor. Düşünce gücüyle tedavi konularında kitapları olan Metin Hara, diploması olmadığı halde kendisine doktor süsü verdiği gerekçesiyle ihbar edildi.

Bir vatandaş, 'Tıp eğitimi olmamasına rağmen doktor unvanı kullanıyor' diyerek Hara'yı BİMER'e şikayet etti. Soruşturmada; Hara'ya ait İnsana Güven Eğitim Danışmanlık şirketinin faaliyet izni olmadığı belirlendi. İş yeri mühürlenen Hara, ifadesinde "Tıbbi teşhis ve tedavi yapmadım. Kitaplarımdaki felsefeyi anlatıyorum" dedi. Adriana Lima ile yaşadığı ilişkiyle adını daha geniş kitlelere duyuran Hara hakkında 'yetkisiz hekimlik' suçundan dava açılarak 6 ay hapsi istendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30