Şeyma Subaşı sonunda isyan etti

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile olan evliliğiyle tanınan Şeyma Subaşı, yaptığı her şey ile gündem oluyor. Evliliği, yeni ilişkisi, kıyafetleri ve paylaşımlarıyla olay olan Şeyma Subaşı, sonunda isyan etti. Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'insanlar genelde mantıksızdır' gibi bir ifadeye yer verdi.

Şeyma Subaşı sonunda isyan etti
banner127

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile olan evliliğiyle tanınan ve kendine ait bir restoran açan Şeyma Subaşı, adından söz ettirmeye devam ediyor. Subaşı, paylaşımlarıyla olay oluyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar hatta attığı adımlar bile büyük bir ilgiyle takip edilen Subaşı, sadece Instagram'ın değil Twitter'ın da gözde konularından biri olmayı başardı. 

Boşandıktan kısa bir süre sonra ilişki yaşamaya başladığı İtalyan DJ Guido Senia ile de sıkça gündemde kalan Subaşı sonunda isyan etti. Kızının velaitinin babası Acun Ilıcalı'ya verildiği dönemde de sıkça eleştirilen Subaşı, Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

Rahibe Teressa'ya ait olan sözlerde şu ifadeler yer alıyor, 'İnsanlar genellikle mantıksız ve bencildirler. Yine de onları affet.. Kibarsan, insanlar seni art niyetle suçlayabilir. Yine de kibar ol. Dürüstsen, insanlar seni kandırabilir. Yine de dürüst ol. Mutluysan insanlar seni kıskanabilir. Yine de mutlu ol. Bugün yaptığın iyilik yarın unutulabilir. İyilik yap. Dünyaya elinden gelenin en iyisini yap, ama asla yetmeyebilir. Yine de sen en iyisini yap. Anlayacağın, sonunda her şey sen ve Allah arasında. Zaten hiçbir zaman senin ve onlar arasında değildi...'

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30