Mehmet Özcan'ın fiyatı düşmez!

Türk futbolunda transfer döneminde ismi sıkça anılan, Eskişehirspor forması giyen bir futbolcu var. Mehmet Özcan. Şimdiye kadar bu oyuncunun ismi Lille, Sevilla, Saint-Etienne, Strasbourg, Standard Liège, Trabzonspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir ve son olarak da Galatasaray ile sıkça anıldı. Öncelikle şunları belirtelim. Bu takımların hepsi Mehmet Özcan ile ilgilendi. Kulüplerin Mehmet Özcan ile ilgilendiği haberleri de doğru. Oyuncunun menajeri Cemal Taşlı’da bu ilgilerin tamamını doğrulayacaktır.

Ancak Eskişehirspor yönetimine gelen yazılı bir resmi teklif yok. Oyuncunun menajeri yetkisi dahilinde çalışmalarını devam ettiriyor. Eskişehirspor yönetiminin düşündüğü bir bonservis bedeli var. Bu rakamında altına inmek gibi bir düşünceleri yok. Çünkü yöneticiler ve Fuat Çapa Mehmet Özcan’ın bir yıl daha Eskişehirspor’da devam etmesi durumunda bu rakamın çok daha artabileceğini düşünüyor. Üstelik Eskişehirspor’un transfer yasağının olması ve Mehmet Özcan’ın yerinin kolay kolay doldurulamayacağı da bir gerçek.

İstanbul kulüpleri oyuncunun fiyatının düşmesi konusunda tabiri caizse pusuya yatmış durumda. Transfer sezonu 2 Eylül 2019 tarihinde bitecek. Bugün itibariyle 40 gün gibi bir süre var. Hepsinin hemen hemen düşüncesi aynı. ‘Eskişehirspor zor durumda. Mehmet Özcan’ı mecbur satacaklar. Biz bu oyuncuyu transfer sezonunun sonlarına doğru düşük rakama her türlü kaparız.’ Yanılıyorlar. Çünkü söz konusu kulüp Eskişehirspor.

Eskişehirspor Başkan Vekili Mehmet Şimşek, ‘Bizde Mehmet Özcan’ı 500 bin Euro’ya verecek mide yok” açıklaması yapmıştı. Yani duruşları net ve belli.

Mehmet Özcan’da ‘şu takıma gitmek istiyorum dersem yalan olur. Benim kariyerime ve Eskişehirspor’a katkı sağlayacak bir transfer teklifi gelirse oturur karar veririz. Ben Eskişehirspor’un sözleşmeli futbolcusuyum. Kulübümle 2 yıl daha kontratım var. Takımımla burada devam edecekmişim gibi çalışmaya devam ediyorum. Transfer olmazsam da sorun olmaz.” demişti.

Mehmet’in bu transfer dedikodusu haberlerinden ne kadar etkilenip etkilenmediği şimdilik bilmiyoruz. Henüz sahaya yansımadığı için çok belli olmuyor. Lig başlayınca hepimiz birlikte göreceğiz. Tabi Eskişehirspor’un istediği rakamı veren bir kulüp çıkmazsa. İçimiz rahat olduğu konu ise, Mehmet Özcan’ın çok sağlam bir karaktere sahip olduğunu bilmemiz. Ne diyelim inşallah Eskişehirspor’un ve taraftarlarının istediği gibi gerçekleşir.

YORUM EKLE
YORUMLAR
furemen
furemen - 5 yıl Önce

Güzel haber,güzel yorum.

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30