Osman Taş neden bıraktı? İşte sebebi...

Dün akşamdan beri onlarca mesaj alıyorum. ‘Abi sen ne yazsan doğru çıkıyor,’ ‘Başkana söyle bırakmasın,’ ‘Sen zaten o anketi yaptığında biz bırakacağını anlamıştık’ gibi birçok mesaj. 

Arkadaşlar konunun benimle alakası yok. Mevcut yönetimden kimi arasam telefonumu açıp her türlü cevabı veriyorlar.  Özellikle Osman Taş bu konu da inanılmaz iyi niyetli bir insan. Kendisinin “Eskişehirspor taraftarı bu kulübün tek ve gerçek sahibi. Sen de onlar doğru bilgilensin diye soruyorsun. Biz de dedikodular alıp başını gitmesin diye cevaplıyoruz” demişliği bile var. Yani kısaca basından kim kendilerini arayıp soru sorsa cevabını rahatlıkla alır. Zaten alıp yazıyorlarda. Ancak bizim internet basını olmamız daha etkili gözükmemize neden oluyor. Konunun kısaca özü bu.

Osman Taş kafasındaki düşünceleri gerçekleştiremeyeceğini anladığı için bıraktı veya kenara çekildi. 30 Mayıs 2019 tarihinde tek aday olarak girdiği kongreden başkan olarak çıkan Osman Taş’ın başkanlık koltuğunda tek bir fotoğrafını bulamazsınız. Çünkü hiç oturmadı. Hiç oturmadan da devretmeye hazırlanıyor.  Dün gece bir basın açıklaması yayınlayarak görevi bıraktığını açıkladı. Henüz netlik kazanmasa da Mustafa Topkaya ismi ön plana çıkıyor. 

Osman Taş ilerleyen günlerde önüne taş koyanları ifşa eder mi bilinmez. Ancak tek tek açıklamasını isteyen büyük bir de kitle var. Ancak bundan sonra odaklanmamız gereken tek konu var. Eskişehirspor’un geleceği.

Mevcut kadronun korunması adına ne gibi çalışmalar yapılacak. Şüphesiz 2019-2020 sezonu Eskişehirspor için inanılmaz bir sezon olacak. Yepyeni hikayeler yazılacak. İnşallah devam edecek yönetim futbolcuların firesiz bir şekilde devam etmelerini sağlar. Merak etmesinler ligler başladığında taraftarlar üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır. 
 

YORUM EKLE

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30