‘Eskişehir’in güzelliklerini yansıttık’

Bu hafta vizyona girmeye hazırlanan ‘Kral Midas’ın Hazinesi’nin galası Eskişehir Fuar Kongre Kompleksi içinde bulunan Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde yapıldı.

‘Eskişehir’in güzelliklerini yansıttık’
banner127

Galaya başta oyuncular ve teknik kadro olmak üzere kalabalık bir davetli topluluğu katılırken, filmin başrol oyuncuları İsmail Baki Tuncer, Orhan Aydın ve Serkan Şengül, iddialı bir komediye imza attıklarını söylediler. Ünlü şovmen İsmail Baki, “Sabit Kanca’dan sonra ilk kez farklı bir rolle izleyici karşısına çıkacağım, umarım beğenilir” dedi.

‘Eskişehir’in güzelliklerini yansıttık’

Çekimleri bu bölgede tamamlanan filmin yapımcısı Murat Şahin ve yönetmeni Mesut Çetin, kendileri de Eskişehirli oldukları için özellikle Frig Vadisi’ni doğal plato olarak seçtiklerini belirttiler. Bölgenin tarihi ve turistik güzelliklerini filmde yansıtmaya çalıştıklarını belirten Çetin,  Eskişehir’de ilk kez bu kadar yüksek profilli bir galaya imza attıkları için de gurur duyduklarını vurguladı.

Yapımcı Şahin: Eskişehir sevdalısıyız

İsviçre’de yaşayan yapımcı Murat Şahin ise tam bir Eskişehir sevdalısı olduklarını aktararak, “Kral Midas’ın Hazinesi’nden gelen izleyici gelirlerinden bir kısmını Eskişehirspor’a bırakma kararımızdan dolayı çok mutluyuz” diye konuştu.

Filmin hayli kalabalık oyuncu kadrosu toplu çekimler sırasında kadraja girmeye zorlanırken, davetliler oyuncularla fotoğraf çekme yarışına girdiler.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2019, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30