AK Parti'ye kırgınım

Türkücü Nihat Doğan, YouTube üzerinden yayın yapan bir kanalda, 31 Mart Yerel Seçimlerde oy kullanmadığını ve AK Parti'ye küs olduğunu söyleyerek mağdur edildiğini anlattı.

AK Parti'ye kırgınım
banner127

AK Parti'ye yakınlığıyla tanınan Nihat Doğan, Gazeteci Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı'nın sunuculuğunu yaptığı Magazin Noteri adlı YouTube kanalına konuk oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğini ancak AK Parti'ye kırgın olduğunu söyleyen Doğan, "Birleştirme eksenliydik ama ben mağdur edildim" dedi.

"TANKLARIN ÖNÜNE İLK ÇIKAN BEN OLDUM"

Doğan, çarpıcı açıklamalarına şöyle devam etti: "Bu yıl oy bile kullanmadım. Kırgın ve küskünüm, Ben Tayyip Erdoğan'ı çok seviyorum. Biz ayrıştırma eksenli değil tam tersine birleştirme eksenli bir camiaydık. Biz bu yola ayrışmış, yok sayılmış, inkar edilmiş toplumlara imtiyaz verme, onlara bir kimlik, karakter verme, onların da kendilerini bu toplumun öz evlatları olduğu noktasında bir hissiyat kazandırma noktasında yola çıktık. Bu yolda da ben hep mağdur oldum. Bunun adına Alevi açılımı dediler, Kürt açılımı dediler, Roman açılımı dediler bunların hepsinin yanında oldum. Yeri geldi 15 Temmuz oldu, ilk sokağa çıkıp tankların önüne çıkan ben oldum."

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2019, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30