Bağımsız milletvekili adayı olmak istiyorum

MHP’den ihraç edilen Cemal Enginyurt, “Ordu’dan bağımsız milletvekili adayı olmak istiyorum. Ordu halkı benden memnunsa yeniden seçilirim. Seçilemezsem de canları sağolsun” dedi.

Bağımsız milletvekili adayı olmak istiyorum
banner127

Katıldığı TV programında konuşan Cemal Enginyurt, “Ben MHP’den ihraç edildim ama hiçbir MHP’liye küs değilim. Ben erken seçim bekleyenlerdenim. Seçimler 2023 yılına kalmaz. Allah izin verirse Ordu’dan bağımsız milletvekili adayı olmak istiyorum. Ordu halkı benden memnunsa yeniden seçilirim. Seçilemezsem de canları sağolsun. Bu millet beni MHP’den seçti. Ordu halkı beni ben olduğum için mi seçti yoksa MHP’li olduğum için mi seçti bekleyip görmek istiyorum. Keşkesi olmayan bir hayat yaşadım. Hiç pişmanlık yaşamadım. Ben Ordu halkının ve Türk halkının haklarını savundum. Hiç pişman olmadım ama hayattan çok dersler çıkardım.

Türk Milliyetçisiyim. Ülküyücüm. MHP’ye 41 yılımı verdim. MHP’ye karşı en ufak bir eleştiri yapacak değilim. Devlet Bahçeli’yi bir ağabeyim gibi görüyorum. MHP bir karar aldı. Üzüldüm mü çok üzüldüm. Arefe günü ihraç edilmek biraz daha üzüntü verici oldu” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2020, 23:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30