Biz bu tabloyu hak etmedik

Meral Akşener: "Ekonomik destek paketleri önerdik kaynaklarını gösterdik ama maalesef bir kulaklarından girdi diğerinden çıktı. Biz işi ciddiye alıp önlemleri sıkıştırmalarını beklerken onlar gittiler lebalep dolu kongreler yapıp virüse davetiye çıkardılar. Bu tablo milletimizin değil iktidarın eseridir."

Biz bu tabloyu hak etmedik
banner127

Meral Akşener şu ifadeleri kullandı;

“Salgının başından beri iktidarı defalarca uyardık. Uyarıların yanında neler yapılması gerektiğini de gün gün anlattık. Bilin insanlarına kulak verin, milletimizin canı daha fazla yanmasın dedik. 3 hafta tam kapanma için gecikmeyin, bu işin sonu iyi değil dedik. Aşı tedariğini ciddiye alıp bir an önce aşıları getirin başka çıkış yok dedik. Dar gelirli vatandaşlarımızı, hani işlerine toplu taşıma ile gitmek zorunda olan ve çoğunluğu da genç olan dar gelirli vatandaşlarımızı, öğretmenlerimizi öncelikli olarak aşılayın dedik. İnsanüstü bir gayretle çalışan sağlık ordumuz yoruldu, yüklerini hafifletin onlara moral verin dedik. Esnek mesai uygulamasına acilen dönün milyonlarca vatandaşımızı aynı saatte toplu taşıma araçlarına bindirmeyin dedik. 

Ekonomik destek paketleri önerdik kaynaklarını gösterdik ama maalesef bir kulaklarından girdi diğerinden çıktı. Biz işi ciddiye alıp önlemleri sıkıştırmalarını beklerken onlar gittiler lebalep dolu kongreler yapıp virüse davetiye çıkardılar. Sonuç Türkiye dünyada en çok vaka görülen bir ülke oldu. Biz bu tabloyu hak etmedik. Ama özveriyle çalışan doktorlarımızın sağlık ordumuzun uyarılarını dinlemeyenler, aklın ve bilimin yolundan sapanlar, Türkiye'yi maalesef bu korkunç tablo ile baş başa bıraktı. 

Salgını ciddiye alıp üzerine düşeni yapmaya çalışan ülkeler birer ikişer normale dönerken, Türkiye'nin en kötü dönemini yaşıyor olması bir büyük basiretsizliğin, ciddiyetsiz beceriksizliğin sonudur. Bu tablo milletimizin değil iktidarın eseridir.”
 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2021, 20:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30