Edep yahu; edep internetten mi öğrenilir?

Protokol ve Yönetim Uzmanı Yazar Yüksel Bağışlar’ın merakla beklenen yeni kitabı satışa çıktı. Ünlü yazar ve eğitmen Bağışlar’ın kitabı kısa süre de yoğun ilgi gördü.

Edep yahu; edep internetten mi öğrenilir?
banner127

Daha önce yayımlamış olduğu ‘Kişisel Rotalama’ ve ‘Güzel Konuşmanın İncelikleri’ isimli kitapları ile hatrı sayılır bir okur kitlesine ulaşan Protokol ve Yönetim Uzmanı Yazar Bağışlar’ın yeni kitabı ‘Protokol, Görgü ve Nezaket Kuralları’ satışa sunuldu. 

Kadim adabı-ı muaşeret kuralları ve kamusal alanda uygulanan olmazsa olmaz protokol kurallarını içeren en güncel ve en kapsamlı kitap durumunda olan eser, aynı zamanda Y ve Z kuşakları arasındaki edep farkılılıkları ile ilgili de ilginç tespitlerde bulunuyor. 

Kitap gerek kamusal, gerek sosyal ve özel alanlarda; diplomatik ilişikilerde, ast-üst ilişkilerinde, büyük-küçük ilişkilerinde, kadın-erkek ilişkilerinde en güncel ve çarpıcı bilgileri barından detaylı kitap olma özelliğine sahip. 
Yazar Bağışlar, onlarca yıllık deneyim ile yüzlerce kurumda ve binlerce kişiye protokol, görgü ve nezaket konusunda eğitim ve seminerlerde vermiş olduğu bilgi birikimini bu kitapta derledi. 6 yıl süren kitabın yazım aşaması geçtiğimiz günlerde sonuçlandı ve kitap okurları ile buluştu.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Bağışlar, “Edep yoksunu olmaya doğru hızla ilerlediğimiz şu günlerde toplumumuzun her kesimini ilgilendiren ve muhakkak istifade etmesini istediğim bir eser. Bu eseriminde küçükten büyüğe gerek kamusal, gerek sosyal ve özel hayatta tam anlamıyla uygulayabileceğimiz ve hayatımızı kolaylaştıracak temeli edep olan kurallarla ilgili detaylara yer verdim. Bilgi kirliliğinin en yoğun olduğu internetten bu konu ile ilgili öğrendiğimiz bilgiler, gerçeği tam anlamı ile yansıtmayıp bilakis yoğun bir kavram karmaşasına neden olmaktadır. Konu ile ilgili kaynaklara başvurup gerekli incelemelerin ardından derlediğim bu kitabın bütün okuyucularıma yol gösterici bir rehber olmasını ümit ediyorum” dedi.

Yüksel Bağışlar, Eskişehir’in tanınmış simalarından Ünlü Hiskolog Azize Yasemin Paşalıgil’e kitaptan bir adet hediye etti. Paşalıgil de bu kitabın tam zamanında insanların hayatına dokunacağını, görgü ve nezaket konusundaki ihtiyaçlarını karşılaşacağına inandığını belirtti.
 


 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2020, 22:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
ALI TURAN
ALI TURAN - 4 yıl Önce

Tebrikler hocam başarılar diliyorum

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30