Kanal D o dizinin fişini çekti

Kanal D'de ekrana gelen ve Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Çocuklar Duymasın için hayranlarını yıkan bir iddia ortaya atıldı.

Kanal D o dizinin fişini çekti
banner127

İlk olarak 2002'de TGRT'de yayınlanmaya başlayan ardından ATV, Star TV ve Fox TV'de izleyici karşısına çıkan ve şu sıralar Kanal D ekranlarında hayranlarıyla buluşan 'Çocuklar Duymasın' dizisi ile igili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. 

Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Volkan Severcan ve Zeyno Günenç gibi ünlü isimleri buluşturan fenomen dizi için final kararı alındığı ileri sürüldü. Geçtiğimiz mart ayında da dizinin 4 bölüm sonra final yapacağı iddia edilmişti. Ancak yapım şirketi bu iddiaları yalanlayarak, dizinin kaldığı yerden devam edeceğini belirtmişti. Yeni bir iddiaya göre ise Kanal D, bugün itibariyle dizinin fişini çekti. 

Yapım şirketinden henüz resmi bir açıklama gelmese de çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin yayın tarihinin değiştirilerek perşembe gününe çekilmesi reytinglerde istenilen başarıyı elde edememesine yoruldu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30