Konferanslar tam gaz devam ediyor

18 Aralık 2019 tarihinde Uludağ Üniversitesi Maliyet Topluluğu, Uludağ Üniversitesi İktisat Topluluğu, Uludağ Üniversitesi İşletme Topluluğu ve Uludağ Üniversitesi Genç Mühendisler Topluluğu tarafından düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak katılan Serkan Can Zengin, aralarında Hüseyin Özdilek’in de bulunduğu "21. Yüzyılda Girişimcilik Zirvesi 2" adlı etkinlik kapsamında Uludağ Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Konferanslar tam gaz devam ediyor
banner127

400 kişinin katıldığı ve Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte Zengin, "21. Yüzyıl Becerileri" adlı konferansını gerçekleştirdi.

Zengin, 21. yüzyılın insan hayatına getirdiklerine dikkat çekerken sözlerine şu şekilde devam etti;
 

21. yüzyıl bizlere iletişememeyi getirdi.
“Eskiden pazara gider, oradaki insanlarla sohbet ederdik; kurduğumuz iletişim aynı paraya daha kaliteli ürün almamızı sağlardı. Özel günlerde çiçekçiye giderdik, annemize çiçek alırdık; çiçekçi ile iletişim kurar, fikir alışverişi yapardık. Bankalara gider, sıra beklerdik, oradaki insanlar ile sohbet ederdik. Peki ya şimdi? Sıraya girmek nedir, onu dahi bilmiyoruz. Gittiğimiz bir yerde iki dakika bekletildiğimiz zaman huzursuzluk çıkartıyor, bekletilmeye tahammül edemiyoruz. Arkadaşlar, 21. yüzyıl işte bize bunları getirdi!.."

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2019, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30