Milli Emlak satışa çıkardı! Piyasanın yarı fiyatına arsalar satışa çıktı

Milli Emlak, 1650 m2 büyüklüğündeki hazine arazisini satışa çıkardı. Sudan ucuz fiyatlarla tapu sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat!

Milli Emlak satışa çıkardı! Piyasanın yarı fiyatına arsalar satışa çıktı
banner127

 Devlete ait ve hazineye kayıtlı arsalar ile araziler, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılarak uygun fiyatlarla tapu sahibi olma imkanı sunuluyor. Mülkiyeti devlete ait olan ve hazineye kayıtlı arsalar ile araziler için Milli Emlak, piyasa fiyatının yarısının altında yeni satış ilanları yayımlayarak, farklı illerde bulunan birçok arsa ve araziyi satışa çıkardı.

 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından duyurulan ilanlar arasında, akıllı telefon fiyatına evladiyelik arsa yatırımı fırsatları da yer alıyor. İlanlar arasında seçim yaparak arsa yatırımı yapmak isteyenler için ihale tarihleri de belirlendi.


SATILIK ARSALAR

 Milli Emlak tarafından yayımlanan yeni ilanlar, arsa satın almak isteyenlere Ankara dahil birçok il ve ilçede satış fırsatı sunuyor.

 Milli Emlak'tan satın alınan arsalar için sunulan avantajlar arasında; 5 yıl emlak vergisi muafiyeti, ilk satış için sıfır tapu harcı, peşin ödeme yapanlara yüzde 20 indirim, taksitli ödeme seçeneği sunanlara ise 24 ay vade imkanı gibi birçok avantaj bulunuyor.

 Ankara Beypazarı sınırları içindeki 1650 m2 büyüklüğündeki hazine arazisi için belirlenen satış fiyatı 34 bin 500 TL iken, aynı bölgedeki 2656 m2 büyüklüğündeki hazine arazisi için satış fiyatı 54 bin 500 TL olarak belirlendi.

 Arsaları satın almak isteyenler, başvurularını Milli Emlak resmi internet sitesi üzerinden ilanlara yapabilirler. Her ilanda arsa satış ihalesi tarihi, fiyatları ve ihale şartları gibi detaylar yer alıyor. Bu koşullara uygun başvuranlar arsa sahibi olma hakkı kazanacaklar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30