1000’er TL’yi tüm çalışanlarımıza verdik

Eskişehirliler bir iş insanının ismini çok merak ediyor. Biz o iş insanını ismini kendisinden izin alamadığımız için veremiyoruz ancak merak edilen o iş insanı 222Haber.com’a konuştu.

1000’er TL’yi tüm çalışanlarımıza verdik
banner127

Kamuoyunun ciddi anlamda merak ettiği o isim şu cümleleri kullandı;

“Biz Eskişehir’de 30 yıldan beri üretim yapan, 60’ya yakın çalışanı bulunan bir fabrikayız. Biz bu 1000’er TL para dağıtma işini iyilik olsun diye yapmadık. 30 yıldır bu insanlar sayesinde biz Türkiye’de tanınan bir marka olduk. Bu zorlu dönemde de onlara bir nebze yardımcı olmak istedik. Bizim faaliyet gösterdiğimiz sektör herkesin kolay kolay çalışmak istemeyeceği bir sektör olduğu için yönetim kurulu olarak bu kararı aldık ve uyguladık.

Keşke yazılmasaydı. Ama yazmışsınız artık yapacak birşey yok. Paylaşımların altında yazılanları okudum. İnanmayanlar olmuş, Eskişehir’de böyle iş insanı olmaz diyenler olmuş. İnanmayanların olması gayet normal. Ben sadece şuna yanıt vermek istiyorum. İnsan hayatı 1000 TL mi diye sormuşlar. Elbette değil. Biz sadece kendini iyi hissetmeyenler lütfen işe gelmesin dedik. Kronik rahatsızlığı bulunan ve hasta olduğunu söyleyen çalışanlarımız işe gelmiyorlar. Onları ücretli bir şekilde izne çıkardık. Sosyal güvenceleri falan eksiksiz yatırılıyor. Biz 1000’er TL’yi hem aktif çalışan hem de evinde ücretli izne çıkarılan herkese verdik. Bir personelimizin dahi çıkışını vermedik.”

Hijyen konusunda fabrika olarak alınması gereken tüm tedbirleri eksiksiz olarak yerine getirdik. İşçilerin düşüncelerine kulak verip, mantıklı olanları kısa zamanda yerine getiriyoruz. Devletimizin belirlemiş olduğu kuralları takip ediyoruz. Üretimi duraklatın denilirse de anında uygularız. İnsan sağlığının her şeyden üstte olduğunun farkındayız.
 

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2020, 15:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
cezayır fıratAa
cezayır fıratAa - 4 yıl Önce

Allah senden daima ve ebeden razı olsun kimne derse desin bu haraketi jesti saygıyla selamlıyorum Allah yar ve yardımcın olsun iyiki varsınız güzel insanlar

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30