Algı yaratamayacaksınız

ETB Lideri Murat Diri Sakarya gazetesinde bugün yayınlanan habere sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Algı yaratamayacaksınız
banner127

Murat Diri, "Değerli Eskişehirsporlular ve Eskişehir Halkı; Bilindiği üzere Odunpazarı ve Tepebaşı belediyelerinin Eskişehirspora verdiği bilboardları kulübümüz 15 yıllığına bir firmaya verdi. Bilboardlar verilmeden önce yerel ve ulusal gazetelerde ilan verildi. Akabinde bir şirket bu reklam alanlarını aldı. Kimin aldığını biz daha sonra öğrendik. Ancak kimin aldığı değil küme düşmemiz kesinken bize el uzatan iki belediyemizin Eskişehirspor’a getirdiği faydadan dolayı bizler memnuniyetimizi dile getirmiştik. Benzer bir desteği de Büyükşehir Belediyemizden beklemiştik. Bunu siyasi bir meta olarak kullanmadık. Eskişehirspor’a verilen bir destek olarak algıladık ve Kazım Başkanımızı da Ahmet Başkanımızı da bundan dolayı kutladık. Akabinde Sakarya gazetesinin manşetlerine bilboardlar ile ilgili manşetler atılmaya başlandı. Ve bu sayıştaya ihbar olarak gitti. Bizlerde bu duruma tepki gösterdik. Ancak şahsımın hiç bir sorunu olmadığı halde benimle ilgili yıllardır yalan haber ve karalama yapan bir gazete beni hedef alarak bir haber daha yapmış.

Şimdi bu adı bile Eskişehir’e düşman olan bu şerefsiz, yalan haber yapan ve şehre fitne salan bu zehir yuvası şahsımı hedef alarak ETB BAŞKANI MURAT DİRİ “TARAFTARI YANILTIYOR” diye başlık atmış.

Eğer ben taraftarı yanıltıyorsam şerefsizim. Ama siz bu haber ile halkı yanıltıyor ise sizler en adi şerefsizsiniz. (Tüm gazete çalışanları değil, bu haberi yapan veya yaptıran kimse) MALUM GRUBUN TV’sine çıktı sonra bu açıklamayı yaptı diye algı yaratıyor. Ben ilk defa çıkmıyorum o tv ye kendi aranızdaki rekabeti Eskişehirspor için birlik beraberlik sağmak ve kaynak yaratma için mücadele eden taraftarımızı karıştırmasınlar.

Ben ESTV 90+3 programına 14. Kez çıktım. Eskişehirspor ile ilgili gelişmeleri konuştuk. Programın hiç bir yerinde reklam alanları konuşulmadı. Ama sizin de demek ki bu yayın kuruluşu ile sıkıntılarınız olduğunu bu haber ile anlamış olduk. Açık ve net söylüyorum. Bre şerefsizler madem bu MALUM BASIN GRUBU ile sorununuz var. Buna neden Eskişehirspor’u karıştırıyorsunuz. Sizler yalancı alçak ve şerefsizsiniz. Eskişehirspor’un bilboardları verdiği ve alakasının kesildiği söyleniyor. Bu iş bu kadar basit mi? Siz ne tür bir fitne yayıyorsunuz. Bu şeref yoksunlarına söyleyin. Bizlerin bu bilboard olayından tek çıkarımız ESESİMİZİN menfaatleridir.

Eğer bu bilboard anlaşması bozulursa; bilboardları alan firma TFF liginde 5 yıl süper lige çıkarsa 4 yıl boyunca hem kulüp isim hakkını hemde göğüs reklamını bedelsiz olarak alıyor. Firma kendisini garanti altına almak için böyle bir anlaşma yapmış. Bizim derdimiz Sayıştay’ın bu konuda iptali halinde kulübün bu reklam gelirleri kesileceği gibi isim ve göğüs reklam gelirleri de elinden alınarak çok büyük zarar göreceğidir. Bizler bu sebeple bu yapılana karşı duruyoruz. Ama kazım kurt ve Ahmet Ataçı itibarsızlaştırma için mi bu haber yapılıyor yoksa ES GRUP ile olan husumetini aleni yazamadığı algısı oluşuyor. Eğer gözünüz birilerini karşınıza almaya yemiyorsa; şahsım ve liderliğini yaptığım Eskişehirspor tribünleri üzerinden beni karalayamazsınız. Bilboardların iptali konusunda herşeyi açık ve net yazdım. Şimdi tüm şehre soruyorum.

TARAFTARI yanıltmakta olan ben miyim yoksa bu fitne yuvası gazetesi mi? Eğer ben yanıltıyorsam ben şerefsizim ancak bu yayın organı yanıltıyorsa onlar şerefsiz! Hadi bakalım. Her yerde her ortamda hem Eskişehirspor’un hem Eskişehir’in menfaatleri konusunda bu şehirde fitne salan yalan yanlış dedikodular ile kim bu kaynaşıklığı yaratıyorsa bizleri karşısında bulacaktır. Algı yaratamayacaksınız.

TÜM HALKIMIZ GÖRSÜN TARAFTARI VE ŞEHRİ YANILTAN VE BU YAPTIĞI ALÇAKLIĞI BENİM ÜZERİME ATAN BU GURUBU TÜM KAMUOYUNUN VİCDANINA BIRAKIYORUM." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2018, 23:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30