Atatürk’ün ismini ilelebet yaşatacağız

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Hanımeli Sokak’ta düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliğinde, “Biz Eskişehirliler Cumhuriyetimizi ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini ilelebet yaşatacağız” dedi.

Atatürk’ün ismini ilelebet yaşatacağız
banner127

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programları kapsamında, Hanımeli Sokak’ta düzenlenen etkinliğe katıldı.

Kadınların el emeği ürünlerini sergileyip satabildikleri ve ev ekonomilerine katkıda bulundukları stantlardan oluşan Hanımeli Sokak’ta çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen kutlamaya, Tepebaşı Belediyesi temizlik işçilerinden kurulu olan Eko Şov Ritim Grubu coşku ve renk kattı. Grup, temizlik aletleri ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel eserleri icra ederken marşlar hep bir ağızdan söylendi.

Tepebaşı Belediyesi Hanımeli Sokak’ta CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ataç, “Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıldönümünü kutlu olsun. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet için en büyük eseri olduğunu söylemiştir. Gerçekten Cumhuriyet o kadar derin ve değerli ki… Biz Eskişehirliler de Cumhuriyetimizi ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini, ilelebet yaşatacağız. Atamızı ve silah arkadaşlarını minnetle, sevgiyle anıyorum. Atatürk’ün ışığı bizim yolumuzu aydınlatmaya devam edecek. Bu güzel müzik ziyafeti için Eko Şov Ritim Grubu’na da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ise “Kimileri Cumhuriyet Bayramı’nı, emekçilerin kanı üzerinde havaalanlarına, İstanbul’a taşıyor. Biz ise Eskişehirliler olarak emekçilerden oluşan bir orkestra ile sokaklarda kutluyoruz. Böyle kutlamaya da devam edeceğiz. Kanla, canla kurulan Cumhuriyetimize sonsuza dek sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Kutlama programı, Eko Şov Ritim Grubu'nun seslendirdiği marş ve şarkılar ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2018, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30