Bu yazı haddini aşmıştır!

MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, Anadolu Gazetesi köşe yazarı Kerem Akyıl'a yazılı bir cevap verdi.

Bu yazı haddini aşmıştır!
banner127

Yazılı bir açıklama yapan İsmail Candemir yazısında, "Anadolu Gazetesi köşe yazarı Kerem Akyıl 12 Şubat 2020 tarihinde "Kalemlerine El Koydular" başlıklı yazısında Tepebaşı Belediyesinin hazırladığı 1950'li yıllarda CHP'nin anlatılacağını duyurmuş kirli kalemiyle. Akıl sır erdiremediğimiz, alakasız bir şekilde de cennet mekân BAŞBUĞUMUZ ALPARSLAN TÜRKEŞ'in görselini kullanmıştır.

Böyle bir yazıda Başbuğumuzun görselini kullanmak hangi aklın ürünüdür? Kalemi kirli olan bir gazetecinin böyle bir yazıda Başbuğumuzu bu oyuna alet etmesi haddini aşan bir durumdur.

Kerem Akyıl yazısında "tarla kongresinden" dem vurmuştur. Bu kongreye onay veren hakim şu an FETÖ tutuklusu olarak cezaevindedir. Sanırım bu husus hakkında daha fazla kelimelerimi tüketmenin lüzûmu yoktur her şey ayan beyan ortadadır.

Kerem Akyıl'ın yazısında değindiği "tarihin tekerrür" hususu tam mânâsıyla "tarihin gözlerini bağlamak" bu şuurla mevzuları tahlil etmek; hakikâti gölgelemek ve dahi gaflete düşmektir. Bizler Türk milliyetçileri olarak bu kirli oyunlara gelmeyeceğiz. Çünkü; biz yazı ile Başbuğumuzun görselini ilişkilendiren zâtın düşündüğü gibi darbe yanlısı asla olmadık, olamayız, olmayacağız da. Memleketin ahvalini düşünen, memleketin derdini kendine dert sayan ve bunu kendine mesuliyet edinen Başbuğumuz Alparslan Türkeş henüz bir albayken 27 Mayıs 1960 ihtilalinde yer alsa da bu ihtilalin menfi sonuçları doğrultusunda Hindistan'a sürgün edilerek safını belli etmiştir.

Ki.. 1960 darbesinden ve sonraki darbelerden en çok zarar görenin, haksızlığa uğrayanın Alparslan Türkeş ve Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu unutmamak da elzemdir. Bunun bir göstergesi olan da, toprağa nice şehitler vermiş olmamızdır.. Nice dâvâ arkadaşlarımız ile yollarımızı ölümün ayırmış olmamızdır.. Bu gerçek dün gibi dimağımızda. Biz Cumhuriyet'in milletimize verdiği haklar neticesinde onu hak ettiği yere getirecek yegâne yönetim biçimi olduğuna inanıyoruz. Cumhuriyet'e sahip çıkmakla iftihar eder kıvanç duyarız. Aksi söz konusu dahi olamaz. Fikirlerin tekâmülünü zihnindeki hudutlar dışına çıkaran kimseler, bugün yoldan çıkmış bir partiyi Cumhuriyet'in yaşıyla eş tutarak yüceltmeye çalışmaktadır. Bizler görüyoruz ki, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş oldu" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Reis BOZKURT
Reis BOZKURT - 4 yıl Önce

Ülkemizin ve bir çok TÜRK boyunun ortak paydası olan ÜLKÜCÜ HAREKET ve BAŞBUĞUMUZ Kirli kalemler ile irdelenip Farklı oyunlara ve durumlara ÜLKÜCÜLERİ çekmeyi planlayanlar emellerine ulaşamayacakttır. BAŞBUĞUMUZ ALPARSLAN TÜRKEŞİ asla kirli emellerine alet edemeyeceklerdir. ETTİRMEYİZ.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30