CHP diğer partilere benzemez

Kazım Kurt, "Muharrem İnce aldığı oyu kendi oyu zannediyor. CHP diğer partilere benzemez. Herkesin şapkayı önüne koyup düşünmesi gerekir. Muharrem İnce kendi partisini kurarsa o zaman şapka düşer altındaki görünür."

CHP diğer partilere benzemez
banner127

Kazım Kurt Kanal 26 ekranlarında şu ifadeleri kullandı;

Özel sektörde çalışanların yüzde 68’i asgari ücret ve daha düşük bedelle ile çalışıtırılıyor. Devlet bunları tespit edip, ceza uygulamalıdır. Bu durum bir insanlık suçudur. En kısa zamanda iktidara gelip bu sorunu çözeceğiz. CHP’li belediyelerin hiçbirinde 2500 TL’nin altında maaş alan bir çalışanımız yok. Recep Tayyip Erdoğan’ın net asgari ücreti 2324 lira. Bizim net asgari ücretimiz 2500 TL’dir. 

Biz CHP’liler olarak asgari ücret 3 bin 100 TL olmalı diyoruz. Şu asgari ücretteki vergileri ve sigortayı kaldırın. Herkes memnun olsun. Olaya bakış açısı emekten yana olmalı. Çalışandan yana olmalı. Bir sosyal devlet bunları yapmalı. Asgari ücreti belirleyenler elini vicdanına koyarak karar versinler.

Genel Başkanımız mecliste bugünün şartlarına göre çok iyi mesajlar veren bir konuşma yaptı. O konuşmayı Türkiye bir bütün halinde izledi. Basın bu konuşmayı bütün olarak yayınladı. Herkes bazı şeyleri net bir şekilde gördü. Ülkemiz çok kötü yönetiliyor. Ülkemizin güçlendirilmiş parlamenter sisteme ihtiyacı vardır. Millet ittifakının ortakları Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur derse neden olmasın. Kılıçdaroğlu ogün aday olabilirimin mesajını verdi. Kemal Kılıçdaroğlu kendi kendine çıkıp adayım diyemez. Millet ittifakında böyle bir durum olamaz.

Ben erken seçim bekleyenlerdenim. Bu hükümet beceremiyor. Ekonomik durumlar ortada. Bu iş yürüyecek gibi gözükmüyor. Türkiye’de en son ne zaman zamanında yapıldı. Sürekli erken seçimler yaptık. Genelde Devlet Bahçeli ne zaman isterse o zaman seçim yapılıyor. Erken seçim meclisten geçiyor. AK Parti’nin bu karar için yeterli çoğunluğu yok. MHP’li vekillere ihtiyaçları olacaktır. Yani erken seçimin anahtarı Devlet Bahçeli’nin elindedir.

Muharrem İnce yeniden Cumhurbaşkanı adayı olmak istiyor. CHP diğer partilere benzemez. 100 yıllık bir partiden bahsediyoruz. Muharrem İnce aldığı oyu kendi oyu zannediyor. CHP üyeleri samimidir. Kimseden korkmazlar. Muharrem İnce’nin bu işi yapabileceğine CHP’liler inanmış olsaydı kurultayda kendisini seçerlerdi. Herkesin şapkayı önüne koyup düşünmesi gerekir. Muharrem İnce kendi partisini kurarsa o zaman şapka düşer altındaki görünür."

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2020, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30