Çocuklardan Atatürk’ü anma programı

Odunpazarı Belediyesi Ihlamurkent ve Kurtuluş Oyunpazarı Gündüz Bakımevi ve Kreşi, 10 Kasım Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programları kapsamında etkinlik düzenledi.

Çocuklardan Atatürk’ü anma programı
banner127

Ihlamurkent ve Kurtuluş Mahallelerinde bulunan Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı Oyunpazarı Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nde gerçekleştirilen anma etkinliklerine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da katıldı. 

Her iki kreşte de çocukların Ulu Önder’i anmak için çeşitli anma programları düzenledi. Atatürk’ün fotoğrafına kağıttan yaptıkları kırmızı karanfilleri bırakan çocukların gösterileri, saydı duruşu ve ardından hep birlikte okudukları İstiklal Marşı ile devam etti. Kocaman kalplere Atatürk’ü fotoğraflarını yapıştıran çocuklar, kartonlardan dev meşaleler yaptı. 
 ‘Kalbimizdesin’ yazan ve üzerinde Atatürk’ün fotoğraflarının bulunduğu fon kartonları duvarlara asan çocuklar, gösterilerinin sonunda ‘Atam İzindeyiz’ yazılı pankart açtı. 

Çocukların gösterilerini izleyen Başkan Kurt, çocuklarla yakından ilgilendi. Çocuklar da ‘Başkan dede’ dedikleri Başkan Kurt’a yoğun ilgi gösterdi. Gösterilerin sonunda Başkan Kurt, çocuklarla birlikte bol bol fotoğraf çektirdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30