Cumhuriyetin önemini milletçe bir kez daha kavrıyoruz

Kamu Yararına Çalışan Polis Emeklileri Derneği Başkanı Ömer Erol'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili yazılı bir açıklama geldi.

Cumhuriyetin önemini milletçe bir kez daha kavrıyoruz
banner127

Ömer Erol'un yazılı açıklamasında şu ifadeler bulunuyor;

"Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Bugünkü hükümetimiz, devlet teşkilatımız doğrudan doğruya milletin kendi kendine, kendiliğinden yaptığı bir devlet ve hükümet teşkilatıdır ki onun adı Cumhuriyettir. Artık hükümet ile millet arasında geçmişteki ayrılık kalmamıştır. Hükümet millet ve millet hükümettir.

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz.

Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

Benim nâçiz vücudum birgün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.' sözleriyle Türk milletine çok değerli bir eser bir bayram bırakmıştır.  

Bu vesile ile Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Eskişehir Şubesi olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. Yıl dönümünü kutlarken Cumhuriyetin önemini milletçe bir kez daha kavrıyoruz. 

Cumhuriyet sayesinde bugün geçmişimize gururla, geleceğimize güvenle bakıyoruz. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü kahraman silâh arkadaşlarını, Vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve Gazilerimizi sonsuz minnet ve şükranla anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en güzel  duygularımla kutluyorum.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2019, 00:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30