Dernek aidatlarını talep etmeyecekler

Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği yönetimi zorlu günler sona erene kadar üyelerinden aidat ücreti talep etmeyeceklerini açıkladı.

Dernek aidatlarını talep etmeyecekler
banner127

Dernek Başkanı Şamil Seyhan yazılı olarak yayınladığı açıklamasında, "Covid-19 salgınının iş dünyasına olumsuz yansımalarının domino etkisi yaratacağından artık şüphemiz kalmadı. Bu noktada dikkat edilmesi gerek husus, devletimizin aldığı ve bizlere aktardığı önlemlerin haricinde; birlik, beraberlik ve dayanışma içinde bir zincir oluşturmaktır.

Bu sebeple; İçişleri Bakanlığımızın “Covid-19’la Mücadele Kapsamında Alınan Önlemler” konulu genelgeleriyle ticaretlerine ara vermek durumunda kalan dernek üyelerimizin kapalı kaldıkları süre boyunca dernek aidatları Esmiad yönetimi olarak tarafımızdan karşılanacaktır. 

Bu günlerde insanın paradan çok bir tebessüme, bir morale, bir dosta ihtiyacı var. Görüşmesekte, toplanmasakta, içimizdeki sıcaklığı hissettirmenin birçok yolunu bulabiliriz. Hayatta sağlıktan daha önemli bir şey yoksa, en sağlıklı hayat bizlerin olsun" ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2020, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30