Dizimiz Ramazan ayında yayınlanacak

Eskişehir’de çekilen bir Kuveyt dizisinin çekimleri devam ediyor. 'Meryem’in Gördüğü An' isimli dizinin setine konuk olduk ve Üstlenici Yapımcı Fuat Kocabıyık ile bir söyleşi gerçekleştirdik.

Dizimiz Ramazan ayında yayınlanacak
banner127

Eskişehir’de çekilen bir Kuveyt dizisinin çekimleri devam ediyor. Eskişehir’in Amsterdam gibi gösterildiği dizinin bir sahnesi de bugün Shakesbeer Pub da çekildi. 222Haber ekibi olarak 'Meryem’in Gördüğü An' isimli dizinin setine konuk olduk ve Üstlenici Yapımcısı Fuat Kocabıyık bir söyleşi gerçekleştirdik.

Eskişehirli olduğunu ve Eskişehir’in Amsterdam’a çok benzediği için bu şehrin seçildiği belirten Fuat Kocabıyık şu ifadeleri kullandı;

“Meryem’in Gördüğü An isimli bir dizi çekiyoruz. Hikayesi Hollanda’da geçiyor. Eskişehir’i Hollanda gibi göstereceğiz. 30’ar dakikalık 30 bölümden oluşacak bir dizi olarak hazırlanıyor. 2021 yılının Ramazan ayında Kuveyt Televizyonunda yayınlanacak. Oyuncularımız Kuveyt’ten geldi. Set ekibinde farklı ülkelerden insanlar da var. Biz üstlenici yapımcı olarak rol alıyoruz. Eskişehir’de gereken tüm işlemleri biz sağlıyoruz. Casting konusunda da yardımcı oluyoruz. Toplam 70 günlük bir çekim süreci olacak. 50 günü geride bıraktık. 20 gün sonra çekimlerimiz tamamlanmış olacak. 

Türkiye’de yayınlanmayacak gibi gözüküyor. Görüntü yönetmemiz Netflix’ten olduğu için herkes çekilen dizisi Netflix dizisi zannediyor. Henüz ditijal platformlar ile anlaşılmış değil. Bölümler yayınlandıktan sonra muhtemelen Rasathane Medya’nın internet sitesinde bölümleri paylaşacağız.”
 

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2020, 01:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30