Es-Es her şeyin farkında

Metin Nurullah Sazak, "Eskişehir halkını ve Es-Es taraftarını ne zannettiğinizi anlamak mümkün değil. Anadolu’da ki yerel yönetimler sıfırdan şehir takımı icat ederken, Eskişehirspor’a şu dönemde bekleneni vermediği gibi var olanı da almaya kalkmak büyük bir yanlıştır."

Es-Es her şeyin farkında
banner127

Metin Nurullah Sazak paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı;

"Eskişehirimizi, efsane taraftarı ve şanlı mazisiyle Anadolu’ya tanıtan Es-Es’i yaşatmak, toparlamak ve başarısı için çalışmak Eskişehir temsilcileri ve yerel yönetimlerinin seçme şansı olmayan bir görevidir. Stada, kongreye gelerek boy gösterenlerin, tabiri caizse “tribüne” oynayanların”, Eskişehir halkını ve Es-Es taraftarını ne zannettiğinizi anlamak mümkün değil. Anadolu’da ki yerel yönetimler sıfırdan şehir takımı icat ederken, Eskişehirspor’a şu dönemde bekleneni vermediği gibi var olanı da almaya kalkmak; şehrimize, takımımıza, taraftarımıza yapılan büyük bir yanlıştır. Es-Es her şeyin farkında. Yapılan fedakarlıklar kadar gerekeni yapmayanın farkına varacak akıl ve hissiyattadır. Bunları unutmayız, Kendinize geliniz, Faydanız yoksa gölge etmeyiniz."

YORUM EKLE
YORUMLAR
;
; - 3 yıl Önce

Kime neye göre bu açıklamayı yapmış bilmediğimiz bildiği birşey mi var kendisi ne yapmış şimdiye kadar sorulacak çok soru var bı açıklamayı neden yayınladiniz mesela

Ahmet Mehmet
Ahmet Mehmet - 3 yıl Önce

yerel yönetimlerin profesyonel futbol takımlarına para vermesinin yasak olduğunu ben bile biliyorum ama bu arkadaş bilmiyor..

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30