banner130

Eskişehir'de okullar tatil edildi!

Eskişehir’de gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, kentin bazı bölgelerinde ulaşımı olumsuz etkiledi.

Eskişehir'de okullar tatil edildi!
banner127

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmelere göre Eskişehir genelinde kar yağışının kuvvetli olması, il ve ilçe merkezlerinde 8 - 15 cm, yüksek kesimlerde 20 cm kar örtüsü bekleniyor. Eskişehir'de öğrenciler ve aileler yarın okullar tatil olacak mı sorusuna cevap arıyorlar. Valiliğin internet sitesi yoğunluk nedeniyle açılmıyor.

Eskişehir'de 26 Aralık 2018 Çarşamba günü okullar tatil edildi.

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak sosyal medya paylaşımında , "Meteorolojik tahminlere göre ilimizde sabah saatlerine kadar kar yağışının devam etmesi ve kuvvetli buzlanma ve don olayı beklenmektedir. Öğrenci ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için il genelinde ilk ve orta dereceli okullarımızda eğitime yarın 1 gün ara verilmiştir" paylaşımını yaptı.

Seyitgazi’de eğitime 1 gün ara
Kuvvetli kar yağışı neticesinde meydana gelen kar birikintileri, don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuz etkiler göz önüne alınarak herhangi bir sıkıntı veya mağduriyetle karşılaşılmaması için Seyitgazi  ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. 

Bilecik'te okullar yarın tatil
Bilecik Valiliği, kent merkezi ve Pazaryeri ilçesine bağlı tüm ilk ve orta dereceli okullarda 1 gün süre ile eğitime ara verildiğini açıkladı. 

Valilikten yapılan açıklamada, "İlimizde kar yağışı ve buzlanma riskine karşı İl Merkezi ve Pazaryeri İlçesine bağlı tüm ilk ve orta dereceli okullarda 26 Aralık 2018 Çarşamba günü 1 gün süre ile eğitime ara verilmiştir. Ayrıca; Bozüyük, Söğüt, Osmaneli, Gölpazarı, Yenipazar ve İnhisar İlçelerinde taşımalı eğitime 26 Aralık 2018 Çarşamba günü bir gün süre ile ara verilmesi ve taşımalı eğitimle gelen öğrencilerin belirtilen tarihte bir gün süre ile idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir" denildi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2018, 22:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30