Eskişehirli mucide ESMİAD desteği!

ESMİAD, 2015 yılında motor kuryeler için “kabin içi ısıtma aparatı” icat eden kaporta ustası İsmail Düvencioğlu’nu Dernek Başkanı Şamil Seyhan, Dernek Genel Sekreteri Hasan KUZU, Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Kadir Bıyık ve Basın Medya sorumlusu Mehmet Odabaşı ile birlikte dernek binasında ağırladı. 

Eskişehirli mucide ESMİAD desteği!
banner127

Eskişehir Müteşebbis İşadamları Derneği Başkanı Şamil Seyhan yaptığı açıklamada, "Tüketicilerin dışarıdan sipariş verdikleri sıcak yiyeceklerin soğumasından sürekli şikayet etmeleri üzerine kendisi motor kuryeler için bir aparat geliştirmiş ve kuryelerin sıcak yemek servisi yapabilmelerini sağlamıştır. 


İsmail Bey ile tesadüfen tanıştık. Kendisi bize icadından bahsettiğinde, Eskişehir’den böyle bir buluşun gerçekleşmiş olması bizleri ziyadesiyle gururlandırdı. Esmiad olarak, yıllardır yatırımcı desteği arayan İsmail Bey’e sahip çıkarak kendisine her türlü desteğe vermeye hazırız. Gerek kalkınma ajanslarıyla gerek yatırım yapacak işadamlarıyla arada köprü olup seri imalata alınmasını sağlayacağız.  
Milli ve manevi duygularla hareket eden İsmail Bey faydalı bir iş yaptığına bizleri inandırmış, güven kazanmıştır. 


İsmail Bey zaten tüm patent işlemlerini ve belgelerini tamamlamış. Geriye sadece kendisine destek vermek kalmıştır.


Esmiad, sadece üye bazında hizmet veren bir kurum olmadığını, tüm müteşebbisler için destek olmaya hazır olduğunu her platformda kanıtlamış ve kanıtlamaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.


 


 

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2018, 07:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30