ESMİAD milli projelere destek veriyor

Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği'nin Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden ziyaretçileri vardı.

ESMİAD milli projelere destek veriyor
banner127

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden Prof. Dr. Hakan Çevikalp ve Hakan Uz ESMİAD derneğini ziyaret ederek projelerinden bahsettiler.

17-22 Eylül 2019 tarihinde düzenlenecek olan Teknofest Teknoloji Yarışmaları kapsamında “Savaşan İha Sabit Kanat” “Savaşan İha Döner Kanat” ve ayrıca “Yapay Zeka” olarak üç ayrı kategoride yarışmaya Osmangazi Üniversitesini temsil edeceklerini ifade eden yetkililer projeler hakkında bilgiler verdiler.


ESMİAD ziyaretin ardından kısa bir açıklama yayınladı. Başkan Şamil Seyhan imzalı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da son dönemde büyük isabetle ifade ettiği “Milli ve Yerli” projelere her kurumun dikkatle ve heyecanla destek olması gerekmektedir. Biz de ESMİAD olarak milli projelere her zaman destek veren bir dernek olduğumuzdan değerli hocamıza da gereken tüm desteği sağlayacağımızın sözünü verdik." ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30