GSF'de Bağlam ve Bağlaçlar Sergisi açıldı

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Resim Bölümü tarafından düzenlenen “Bağlam ve Bağlaçlar Sergisi” kapılarını sanatseverlere açtı. Serginin açılışında GSF akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci yer aldı.

GSF'de Bağlam ve Bağlaçlar Sergisi açıldı
banner127

Prof. Dr. Rıdvan Coşkun: “Fakültemiz öğrencileri eserlerini sergiliyor”

Bağlam ve Bağlaçlar Sergisi” ile ilgili düşüncelerini paylaşan GSF Resim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rıdvan Coşkun şunları aktardı: “Resim 4. Sınıf Atölye dersi kapsamında öğrencilerimizin yaptığı çalışmaları bir kavramsal çerçeveye oturtarak bir sergi hazırlamalarını istedik. Aynı zamanda da diğer bölümlerden de arkadaşlarını davet ederek son sınıf olan fakültemizin diğer bölümlerinden öğrencilerle bir araya geldiler. Farklı bölümlerin bir araya gelerek sanat yaratması için kurgulandı bu sergi. Öğrencilerimizin çok içten çalışmaları ile tek bir sorun da çıkmadan pırıl pırıl bir sergi ortaya çıktı. Serginin genel teması bağlam ve bağlaçlar olsun dedik. Öğrenciler farklı fikirler ve farklı kavramların bir araya gelmesi ile o etkileşimin bir sinerji oluşturduğunu ortaya koydu. Mesela bunun en güzel örneği uçaktır. Uçağı heykel bölümünden arkadaşlar da yaptı, uçaktan animasyon da yapıldı aynı şekilde baskı sanatlarından bir arkadaş uçak yaptı. Burada farklı disiplinler arasında bir bağ ve bağlam oluşturuldu.”    

Sergide eserleri yer alan öğrencilere Prof. Dr. Rıdvan Coşkun tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. “Bağlam ve Bağlaçlar Sergisi” 3 Ocak Çarşamba gününe kadar Anadolu Üniversitesi GSF’de görülebilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30