Haberi duyan bilet gişesine koştu!

Eskişehir’de okulların tatil olması sonrasında üniversite eğitim gören binlerce öğrenci memleketlerine dönmek için bilet kuyruğuna girdi.

Haberi duyan bilet gişesine koştu!
banner127

Korona virüse karşı önlem almak amacıyla okulların tatil edilmesinin ardından öğrenciler Eskişehir’de uzun bilet kuyrukları oluşturdu. Tatil kararının açıklanmasının ardından kısa sürede otobüs firmalarına ve yüksek hızlı trene yönelen öğrenciler bir an önce bilet almak için adeta birbiriyle yarıştı. Binlerce öğrencinin bilet almaya çalışması bir çok firmanın internet sitelerinin de kilitlenmesine neden oldu. 

Memleketine gitmek için bilet almaya çalışan Eskişehir Teknik Üniversitesinde Bilgisayar mühendisliği okuyan Ömer Faruk Öztürk okulların tatil olmasından sonra bilet almaya geldiği belirterek, “Açıkçası ben canlı yayında takip ettim. Direkt kalktım ve buraya geldim. İnternet siteleri sıkıntılı olduğu için belki bilet bulabilirim diyerek buraya geldim. Ama burada da uzun bir sıra var. Beklenilen bir olaydı. Biz de tatil olmasını bekliyorduk. Üzücü bir olay ama yapacak bir şey yok” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2020, 03:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30