Halk Ekmek poşetli olarak satılıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi koronavirüs konusunda önlemler almaya devam ediyor. Eskişehir halkının yoğun ilgi gösterdiği Halk Ekmek poşetli bir şekilde vatandaşlarla buluşuyor. 

Halk Ekmek poşetli olarak satılıyor
banner127

Temel besin maddesi ekmek, vitamin katkılı olarak ekonomik olarak Eskişehir halkına ulaştırmaya devam ediyor. Eskişehir halkının ihtiyaçlarına göre sürekli genişleten Halk Ekmek koronavirüs konusunda da aldığı önlemle vatandaşların beğenisini kazandı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in yaşama geçirdiği en önemli sosyal hizmet projelerinden biri olan Halk Ekmek temas yoluyla bulaşabilen bu hastalığa önlem olarak ekmeğin poşetli bir şekilde satılmasına karar verdi. Hijyenik bir ortamda, vitamin ve minerallerle zenginleştirilmiş olarak ucuza üretilip, düzenli olarak Eskişehirlilere ulaştırılmaya devam eden ekmekler de vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. 

Konu ile ilgili konuşan bir vatandaş da özetle, “Marketlerde satılan ekmekler poşetsiz bir şekilde bir dolabın içerisine konularak satılıyor. Ekmeği gözüyle değil eliyle seçen insanlar bir sürü ekmeğe dokunarak en tazelerini seçmeye çalışıyor. Bu koronavirüs belası da temas yoluyla bulaşan bir virüs çeşidi. Halk ekmeğin poşetli bir şekilde satılması bizim de tercih nedenimiz oldu. Daha düne kadar 90 kuruşa satıldığını bilmiyordum. Denedim ve beğendim. Artık her gün düzenli olarak gelerek Halk Ekmek almaya devam edeceğim” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2020, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30