Hamamyolu’nda çay keyfi devam ediyor 

Odunpazarı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Park ve Meydan Düzenleme Projesi ile yeni çehresine kavuşan Hamamyolu Caddesi’nde yer alan kafeler, 2 Haziran Salı günü yeniden hizmet vermeye başladı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları yapılan kafelerde, masa ve sandalyeler ise sosyal mesafe kuralına göre yerleştirildi. 08.00-22.00 arası hizmet veren kafelerin çalışanları ise sık sık vatandaşlara sosyal mesafe kuralı ve maske kullanımı hatırlatması yapıyor. 

Hamamyolu’nda çay keyfi devam ediyor 
banner127

Odunpazarı Belediyesi, Hamamyolu Caddesi’nde yer alan ve Eskişehirlilerin gözdesi haline gelen kafeleri koronavirüse karşı tüm önlemleri alarak yeniden hizmete açtı. Dezenfekte edilen kafelerde, masa ve sandalyeler ise sosyal mesafe kuralına göre yerleştirildi. Kafelerde kullanılan bardak, kaşık vb. materyaller geçmişte olduğu gibi özel makinelerde dezenfeksiyon içeren deterjanlar ile yıkanırken, çalışanlar da dezenfeksiyon kurallarına uygun giyiniyor. Sık sık maske kullanımı ve sosyal mesafe hatırlatmasının yapıldığı kafelerde, vatandaşlar keyifle çaylarını yudumluyor. 

VATANDAŞ İNCE BELLİ CAM BARDAKTA 1,50 LİRAYA ÇAY İÇMENİN KEYFİNİ ÇIKARIYOR 
Çocuk Kafe, Dondurma Büfe, Tost Büfe, Türk Kahveleri, Dünya Çayları ve Dünya Kahveleri adı altında 6 adet kafe ile vatandaşlara hizmet veren Odunpazarı Belediyesi, vatandaşlara dünyanın çeşitli ülkelerinden çayların, kahvelerin ve Türk Kahvesinin yer aldığı geniş bir yelpazede hizmet veriyor. Odunpazarı Belediyesi Hamamyolu’nda yer alan 6 kafede, Kahveciler Esnaf Odasının 5 Eylül 2019 tarihinde yayınladığı 1’inci ve 2’nci sınıf kahvehanelerde uygulanacak ücret listesi nedeniyle çaya zam yapmak zorunda kaldı. Daha önce 1 lira olan çay, artık 1,50 liradan satılıyor. Piyasaya göre daha uygun fiyata satış yapılan kafelerde vatandaşlar, ince belli cam bardakta 1,50 liraya çay içmenin keyfini çıkarıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer, “Geçtiğimiz yıl her şeye rağmen vatandaşlarımızın da isteği ile Odunpazarı Belediyesi tarafından işletilen Hamamyolu’ndaki ve Cumhuriyet

Parkı’ndaki kafeler, Alaadin Park Kafe ile Anadolu Hastanesi kafeteryasında çaylar 1 lira idi. Ancak ekonomik kriz; çaya, şekere ve tüp gaza yapılan zamlar; işçilik maliyeti, en önemlisi de Kahveciler Esnaf Odasının 5 Eylül 2019 tarihinde yayınladığı 1’inci ve 2’nci sınıf kahvehanelerde uygulanacak ücret listesi, bizi çaya zam yapmaya zorladı. Söz konusu listede çay fiyatı 2,50 lira olarak belirlenmiş, ancak vatandaşlarımızın daha fazla mağdur olmasını istemedik, bu nedenle de Belediyemiz tarafından işletilen tüm kafelerde çayı 1,50 liradan satışa sunduk. Gerçekleşen bu fiyat artışını vatandaşlarımız da anlayışla karşılayacaktır” dedi.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30