Havalimanının kurtarma ekipleri Eskişehir'e döndü

6 Şubat 2023 Pazartesi günü meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremin hemen ardından deprem bölgesine giden Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Hasan Polatkan Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele Birimi ekip üyeleri, Eskişehir’e döndü.

Havalimanının kurtarma ekipleri Eskişehir'e döndü
banner127

İbrahim Mergen, Hakan Çitil, Sinan Şen, Burak Sazak, Mustafa Türkdoğan, Mesut İlhan ve Ertuğrul Ergan’dan oluşan ekip üyeleri, deprem bölgesindeki izlenimlerini aktarmak ve detaylı bilgi paylaşımında bulunmak için Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan’a ziyarette bulundu. Rektörlük Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yunus Özdemir, Genel Sekreter Cengiz Kaçal ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Usanmaz da hazır bulundu.

Rektör Prof. Dr. Özcan, tüm ülkeyi yasa boğan deprem felaketinde hem arama-kurtarma hem de yardım ulaştırma gibi önemli faaliyetlerde görev üstlenen Hasan Polatkan Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele Birimi ekibine takdir ve teşekkürlerini ileterek memnuniyetini dile getirdi. Ekip üyeleri ise bu önemli vazifelerinde her türlü desteği vererek kendilerini yalnız bırakmayan Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan Özcan’a teşekkürlerini sundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30