Hayat maalesef herkese eşit davranmıyor

Dedesi ile birlikte Eskişehir'de, topladıkları mavi kapaklar ile engellilere umut ışığı olan Melike Sarıtaş'tan anlamlı bir hareket daha geldi. Melike yaşadığı üzücü bir duruma müdahil etti ve bunu dikkat çekebilmek adına sosyal medya hesabından paylaştı.

Hayat maalesef herkese eşit davranmıyor
banner127

Herkesin mavi kapak toplayan dede torunun, torunu olarak tanıdığı Melike Sarıtaş bugün anlamlı bir harekete daha imza attı. Bir görevlinin bir atık toplayıcısına kötü davrandığını gören Melike Sarıtaş duruma müdahale etti. Sadece müzenin arazisinden geçen atık toplayıcısına bu tavırla yaklaşmasını doğru bulmadığını söylenen Sarıtaş herkesi insanlara yaklaşım konusunda dikkatli davranmaya davet etti.

Atık toplayıcısı kız ile bir hatıra fotoğrafı çektiren Melike Sarıtaş bu fotoğrafı sosyal medya hesabında yayınlayarak bir açıklama mesajı yayınladı. Çok kısa bir süre içerisinde binlerce beğeni ve yüzlerce yorum bulunan sosyal medya paylaşımında şu açıklamalar yer alıyor;

Hayat maalesef herkese eşit davranmıyor. Sokakta günlük 20-30 lira kazanabilmek adına 15-16 saat atık toplayan bu dostlarımıza lütfen kötü davranmayalım. Bugün bu kardeşimizin bir görevli tarafından maruz kaldığı tavır beni derinden yaraladı. Bu dostumuz anladığım kadarıyla bu tarz davranışlara alışmış. Ona normal geldi ve durumu normal karşıladı. Görevliye gerekli uyarılar yapıldı. Dostumuzla gel bir fotoğraf çektirelim dedim. Önce yadırgadı ama sonra kabul etti. Ona çok teşekkür ediyorum. Lütfen onlara karşı yaklaşımlarımızda daha dikkatli olalım. Yaşadıkları bu hayatı onlar seçmiyorlar. Onlar doğuştan sizler kadar şanslı değiller. Şu soğuk günlerde sokakta ekmek parası kazanmaya çalışanlara lütfen yardımcı olalım. Son olarak da bazı kendini bilmezlere sesleniyorum. Eskişehir sokakları sizin babasınızın çiftliği değildir. Karşınızda bizler gibi duyarlı insanları görünce de saçmalaktan vazgeçin ve özür dileyin. Ya da bu tavırları sergilemeyin ki özür dilemek durumunda kalmayın. Sağlıcakla…”
 

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 20:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Havva avinc
Havva avinc - 3 yıl Önce

Sizin gibi duyarlı genclere ihtiyacimiz var. Tebrikler

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30