Her ortamda bir arada ve beraberiz

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, ev ziyaretleri kapsamında Işıklar Mahallesi’nde ikamet eden Özdemir ailesine konuk oldu. Başkan Ataç, “Biz, her vatandaşımızı bağrına basan büyük bir aileyiz. Bu güzel aile, gün geçtikçe güçleniyor” dedi.

Her ortamda bir arada ve beraberiz
banner127

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirliler ile bir araya geldiği ev ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Işıklar Mahallesi’nde oturan Melek – Ramazan Özdemir çiftinin konuğu olan Başkan Ataç, evde çok sayıda mahalleli ile bir araya geldi. Aile yakınları ve komşuların da katıldığı ziyarette Ataç, vatandaşlar ile sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Eskişehirliler ile hemen her fırsatta bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Ataç, “Vatandaşlarımız ile güzel ve zor zamanlarda yan yana olmaya devam ediyoruz. Eskişehirliler, sağ olsunlar bizlerden teveccühünü eksik etmiyor. Ben de elimden geldiğince bu davetleri çevirmiyorum. Düğünlerde, cenazelerde, hastalıkta, asker uğurlamalarında, sokakta, evde, çarşıda, pazarda… Her ortamda bir arada ve beraberiz. Biz, her vatandaşımızı bağrına basan büyük bir aileyiz. Bu güzel aile, gün geçtikçe güçleniyor. Özdemir ailesine de davetleri ve gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

Başkan Ataç’ı ağırlayan Işıklar Mahallesi sakinleri de kendisine teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını temenni etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30