İsmail Candemir'den 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir 14 Mart Tıp Bayramı ile alakalı bir basın açıklaması yayınladı.

İsmail Candemir'den 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
banner127

İsmail Candemir'in kaleme aldığı yazılı metinde şu ifadeler yer alıyor;

"İnsana ve insan hayatına doğrudan etki eden bir mesleği icra eden sağlık çalışanları; din, dil, ırk ayırt etmeden herkesin sağlık sorunlarını çözmeye çalışan özverili bir meslek grubudur. Üstlendikleri bu büyük sorumluluğun farkında olan hekimlerimizin ve sağlık personelimizin kendilerine emanet ettiğimiz sağlığımızı korumak için gece gündüz demeden fedakârca yaptıkları çalışmalar her türlü takdire şayandır. 

Şu an dünyayı korona (covid-19) virüsü kasıp kavurmaktadır. Bu virüsün aşısı buluna kadar yayılma hızını minimize etmek büyük başarı olacaktır. Sağlık Bakanlığımız korona virüse karşı üst düzey tedbirler alarak büyük ve başarılı bir çalışmalarından dolayı ülkemiz bu virüsü hazırlıklı bir şekilde karşıladı. Biz de bu konuda vatandaş olarak elimizden gelen bütün gayreti göstermeliyiz. Bundan sonrası hepimiz için daha da önemlidir. Herkes kendi kendisinin koruyucusu olmak ve azami dikkat etmek zorundadır. Covid-19 virüsü ile alakalı, doktorlarımızın hijyen öğütlerine, Sağlık Bakanlığının ve uzmanların tavsiyelerine harfiyen uymalıyız. Yine yurtdışından gelen ve yurtdışına seyahat edecek vatandaşlarımızın ‘14 Gün’ kuralına uymalarını, 14 gün dışarıya çıkmamalarını ve herhangi bir belirti görürlerse de anında bir sağlık kuruluşuna müracaat etmeleri gerekir. Temennim odur ki; hastalarımızın acil şifa bulduğu güzel günleri hep beraber yaşarız.  

Bu vesileyle; İnsan sağlığı için özveriyle hizmet eden, vazifeleri esnasında insanüstü gayretler ve titizlik gösteren doktorlarımız, hemşirelerimiz, ebelerimiz, sağlık memurlarımız ve her düzeydeki sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2020, 20:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30