İsmail Candemir'den Yasemin Özkeser açıklaması

MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, İsviçre'de koronavirüs şüphesiyle yardım çağrısında bulunan Yasemin Özkeser ve ailesi için devreye giren herkese teşekkür etti.

İsmail Candemir'den Yasemin Özkeser açıklaması
banner127

İsmail Candemir yazılı olarak yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı;

"Sosyal medyaya yansıyan hemşehrimiz İsviçre'de yaşayan Yasemin Özkeser ve ailesinin durumları ile ilgili olarak, MHP Genel Başkan Yardımcımız İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter Bey derhal konuya müdahil olmuş, aile ile görüşme sağlayarak Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, Dış İşleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve İsviçre Büyükelçimiz İlhan Saygılı ile gerekli görüşmeler sağlanmış yapılan görüşmeler sonucunda İsviçre Büyükelçiliğimiz kanalıyla aile sağlık kontrolünden geçirilmiş gerekli önlemler alınmıştır. Bu aşamada hemşehrimiz ve ailesinin yapılan sağlık kontrolleri sonucunda hastaneye yatırılmasına gerek olmadığı konusu Genel Başkan Yardımcımıza bildirilmiş, ailenin durumu günlük olarak İsviçre Büyükelçimiz ile görüşülerek takip edilmektedir. 

Başta Genel Başkan Yardımcımız İzzet Ulvi Yönter Bey olmak üzere, pandemi sürecinde üstün bir gayret ve başarı gösteren büyük bir özveri ile süreci yürüten Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca Bey, olayla yakından ilgilenen Dış İşleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu Bey ve İsviçre Büyükelçimiz İlhan Saygılı Bey'e göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Konu hakkında günlük olarak Genel Başkan Yardımcımız tarafından bilgilendirilmekteyiz ihtiyaç duyulması halinde aile için ülkemize getirilmesi dahil her şey yapılacaktır. Bizler Türk milleti için çalışıyor onların menfaatlerini gözetiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devleti bu pandemi döneminde yüce Türk milleti ve devleti ile ne kadar güçlü olduğunu tüm dünyaya bir kez daha kanıtlamıştır. Dünyanın neresinde olursa olsun ihtiyaç duyulması halinde de tüm vatandaşlarımıza ulaşmış, gereğini yapmıştır. Bundan sonra da yapılacağından kimsenin şüphesi yoktur ve olmamalıdır. Gördük ki, biz bir olduğumuz müddetçe karşımızda durabilecek hiçbir engel yoktur. Ülkemizin felaha ermesini ve bu sürecin en kısa zamanda hayırla neticenlemesini temenni ediyorum. Sağlıkla kalın.."

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2020, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30