Kaan Ay cevap hakkını kullandı!

Eskişehirspor Kulübü eski Başkanı Kaan Ay, Mevcut Başkan Osman Taş'ın kendisini arayarak özür dilediğini açıkladı.

Kaan Ay cevap hakkını kullandı!
banner127

Kaan Ay, Yenigün gazetesinden Murat Dağtekin'e verdiği demeçte şu ifadeleri kullandı.

"Başkan Vekili Mustafa Topkaya'nın basın toplantısında beni hedef gösteren açıklamalarını şaşkınlıkla izledim. Şuan görevde yönetimde bulunan birçok isim benimle beraberken de görev aldılar. Bu yöneticiler Pinto dosyasındaki sürecindeki gelişmeleri ve gidişatı bilen insanlar. Düzenlenen genel kurulda da, ES TV'ye vermiş olduğum röportajlarda da Pinto'ya Haziran ayında ödeme yapılması gerektiğini defalarca vurguladım. Mehmet Şimşek arkadaşımızda tüm süreci yakından biliyordu. Muhasebe kayıtlarında da her şey açık açık belli.

Görevi bıraktıktan sonra Pinto'nun avukatı ile görüştüğüm doğrudur. Yapılan görüşmeyi Mehmet Şimşek, Osman Taş, Mustafa Topkaya ile de paylaştım. Avukatın numarasını vererek onlarında görüşmelerini istedim. Pinto'nun avukatı hukuki işlerden sorumlu isim olan Mustafa Topkaya'ya ulaşamadığını bana iletti. Bende kendisine Osman Taş veya Mehmet Şimşek'e ulaşabilirsiniz dedim.

Aylardır bu süreç bilinmesine rağmen yapılması gerekenler yapılmadı, atılması gereken adımlar atılmadı. Ardından ceza geldi. Düzenlenen basın toplantısında da ben hedef gösterildim. Açıklamaların çoğunluğu talihsiz açıklamalardı. Toplantı da Osman Taş yoktu. Kendisi de basın toplantısının ardından beni telefonla aradı ve özür diledi. Kendisi bana," Hakkını helal et, bu konuyla senin bir alakan yok. Kusura bakma" dedi.

Pinto olayında benim vicdanım rahat. Ben tüm gelişmeleri mevcut yönetimle paylaştım. Keşke böyle bir ceza alınmasaydı. Bu olayların içine çekilmem beni üzmüştür.

Bu sorunlar Eskişehirspor yönetiminin tek başına çözebileceği sorunlar değil. Şehir olarak kenetlenmemiz gerekiyor. Şehrin Eskişehirspor konusunda bir araya gelmesi gerekiyor" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2019, 22:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tamam da
Tamam da - 5 yıl Önce

Ocak ayindan 31 marta kadar süre varmış. Ve 31 marttan sonra ceza kesinleşmiş. O arada bir şey yapılamaz mıydı.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30