Kadir Bıyık aralıksız çalışıyor!

Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor!

Kadir Bıyık aralıksız çalışıyor!
banner127

Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık, Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen, MHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yeşil ile birlikte ÇiftelerSpor ve YunusEmre Spor’un oyuncularına maç öncesi başarılar diledi. Trübünlerde Çifteler Spor taraftarı ile bir araya gelen Kadir Bıyık her zaman Çifteler Spora desteklerinin süreceğini belirtti.

********

Çifteler Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık hemşehrisi Şehit Uzman Jandarma Çavuş Muhammed Tufan'ın ailesini ziyaret eti. Her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu belirten Kadir Bıyık ziyaret sonrası İlçedeki kahvehaneleri ziyaret etti, hemşehrilerinin büyük bir ilgisiyle karşılaşan burada Kadir Bıyık vatandaşlarla çay içip, sohbet etti.

********

Çifteler Cumhur İttifakı Adayı Kadir Bıyık, Çifteler İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yeşil ile birlikte Hayvan Pazarı ve Sebze pazarındaki esnaflarımızı ziyaret ederek vatandaşlarımızla sohbet etti. 

Hayvan pazar alanında hayvan satıcılarıyla görüşüp, onların istek ve taleplerini dinledi. Ardından Sebze pazar esnafının gezen Kadir Bıyık vatandaşların samimi ve sıcak yaklaşımı ile karşılandı. Ziyaretler sonrası Çifteler halkının talep ettiği,vatandaşların sağlığına ve doğaya zarar veren İlçe çöplüğünü incelemelerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2019, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30