Kadir Bıyık göz dolduruyor

Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık Adalar Mahallesinde düzenlediği mitingde hemşehrileriyle buluştu.

Kadir Bıyık göz dolduruyor
banner127

Konvoylarla miting alanına gelen Kadir Bıyık Adalar Mahallesi ve Çifteler İlçesi için projelerinden bahsetti. Kadir Bıyık’ın konuşması sık sık sloganlarla kesildi. 
Kadir Bıyık;  Çifteler'de İlçe stadının mevcut şartlarının iyileştirileceğini, Belediye ait Spor Tesislerinin yapılacağını, Yolların ve Kaldırımların bakım ve onarımlarının yapılacağını, İhtiyaç Market Yardımlaşma Birimi sayesinde İlçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz yararlanabileceği ihtiyaçları olan ekmek, meyve, sebze vb. ana besin maddelerini ücretsiz temin edebileceklerini, Çevre yolu üzerine yeni Küçük Sanayi Sitesinin taşınacağını, İlçedeki kadınların "Hanımeli İş Yerleri" adı altında el işlerini ve evlerinde ürettikleri ürünleri sergileme ve pazarlama imkanı sunmak adına belediye bünyesinde yapılacak olan uygun metrekareli dükkanlarda uygun koşullarda iş yeri sahibi olacaklarını, Organik Tarıma Yönlendirme ve Hobi Bahçelerinin yapılacağını söyledi. 
Miting sonrası yürüyüş ve sloganlarla seçim bürosuna gelen vatandaşlar şarkılar ve oyun havaları eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 16:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30