Kadir Bıyık'tan Ramazan mesajı

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık Ramazan Ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kadir Bıyık'tan Ramazan mesajı
banner127

Bıyık mesajında, "Bereketin eksik olmadığı, birliğin,kardeşliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazan ayını daha birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri bereketiyle donatan Ramazan ayının ülkemizde, şehrimizde, ilçemizde ve tüm İslam aleminde oluşturduğu huzur ortamının sürekli hüküm sürdüğü günlerin habercisi olması en büyük arzumdur." Ramazan ayında daha fazla yardımlaşma ve dayanışma örneği gösterilmeli, Ramazan ayı merhametin ve yardımlaşmanın doruk noktaya ulaştığı eşsiz bir zaman dilimi olarak geçirilmelidir.

Hadis-i Şerifte’de dediği gibi Bir mümin, aç bir mümini doyurursa, Allah da o kimseyi cennet meyveleriyle doyuracaktır. Yine bir mümin, susuz kalan bir mümine bir şeyler içirip susuzluğunu giderirse, Allah kıyamette ona (misk ile mühürlenmiş lezzetli bir içecek olan) 'Rahîk-ı Mahtûm'dan içirecektir. Yine bir mümin, elbiseye ihtiyacı olan bir mümini giydirirse, Allah da ona cennetin yemyeşil elbiselerinden giydirecektir." (Tirmizî, Kıyâme, 18)

Bu duygu ve düşüncelerle aziz hemşehrilerimin ve Tüm İslam Âleminin Mübarek Ramazan Ayını tebrik eder, Türk İslam Alemine hayırlara vesile olmasını dilerim "ifadelerine yer verdi!

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2019, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30