Kalabak suyuna zam geldi, tepki yağdı!

Sosyal medyanın ana gündemi Kalabak Suya zam tepkisi ile başladı. 5 tl olan su vatandaşa “Suda mı İçmeyelim?” dedirtti.

Kalabak suyuna zam geldi, tepki yağdı!
banner127

Kalabak Suya gelen 1,5 TL zam büyük tepki toplamaya devam ediyor. Sosyal medyadan görüşlerini dile getiren vatandaşlar ver mehteri Eskişehir ifadelerini sık sık kullandı. İşte zammın ardından gelen yorumlardan bazıları;

-Benzini ülke dışından alıyoruz 6 7 lira. Suyu kendi şehrimizden içiyoruz 5 lira. Şimdi devlet mi hırsız belediye mi hırsız?

-Doğal kaynağımız bile bize satıyorsunuz. Çeşmeden akan suya para ayrı, içilen suya para ayrı. Belediye resmen soygun yapıyor. Otopark fiyatları taşımacılıkta fiyat ile belediyenin kasasının para ile dolup taşması lazım.

-Her şey çok güzel olacak dedikleri bu muydu yoksa? Az bile olmuş şimdi ver mehteri Eskişehir.

-Zam istemiyorum. Eskişehir de yaşayan biri olarak suya bu kadar para ödemek istemiyorum. İdareciler vatandaşını düşünsünler lütfen.

-İstanbul Olunca indirimler, ücretsiz olması konuşulur ve uygulanır. Eskişehir’e gelince seçim garanti nasıl olsa. Yap zammı ver Mehteri.

-Her şey çok güzel olacak DİYENLER DAHA BU ZAM BAŞLANGIÇ.

-Neden bu kadar zam oldu açıklama yapsınlar. Kirli, pis, çizik çizik damacanalarla su satıyorlar. Sepetler rezalet. İstanbul suya ulaşıma indirim yapıyor, bizimki hala bindirme derdinde maşallah.

-ALLAH’ın verdiği suya bu kadar zam nedir ya 1,5 ₺ İnsaf insaf suda mı içmeyelim.

-Eee seçim geçti, vatandaşla işiniz bitti, zammı basmak lazım artık dimi!

-Her şey çok güzel oldu.

-0.5 litre pet şişe suyu 1,5-2 TL ye satılan ülkede 12 litrenin 5 TL olması gayet makul ama %43 zam birden yapılması da hiç normal değil.

-Kalabak suya son bir yılda yüzde yüze yakın zam yapıldı. Ama su yetmez Bretton Woods tarzı bir şey yapalım eskart ücretini de suyla eşitleyelim onu da 5₺ yapalım.

-Yarın gelecek kalabak su için 3,5 TL ayırdım kapının kenarına koydum. Sonra babamın sesi geldi: 1,5 TL DAHA KOY. (Eskisehir.net)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30